ZLATAN åPNER OPP OM FAMILIETILVæRELSEN: – IKKE ET LUKSUSLIV

Zlatan åpner opp om familietilværelsen: – Ikke et luksusliv

Zlatan Ibrahimovic har to barn sammen med sin elleve år eldre kjæreste, Helena Seger. I et nytt intervju med Anas Bukash, i serien «ABtalks», åpner han opp om familielivet, fotballkarrieren og tapet av agenten, Mino Raiola.

Spesielt Seger får mye omtale i podkasten. Ibrahimovic beskriver at partneren betyr alt for ham.

– Om hun ikke hadde vært elleve år eldre enn meg, så hadde hun ikke vært sammen med meg fortsatt. Hun har hatt tålmodigheten til å være sammen med meg gjennom alt, i begynnelsen, hun hadde masse tålmodighet, sier Ibrahimovic.

Den svenske fotballstjernen forteller at kjæresten har gitt opp mye for å kunne følge hans liv. 42-åringen la opp i fjor, men hadde før det en svært innholdsrik fotballkarriere. Blant annet spilte han for AC Milan, Manchester United og PSG. Han har derfor flyttet verden rundt, både med og uten Seger.

– Hun ga opp karrieren sin for meg. Hun ga alt til meg og ga opp alt. Hva kan man gi tilbake da? Jeg prøver å gi tilbake, men tenk å gi opp alt for en annen person. Jeg er veldig takknemlig for henne, sier Ibrahimovic og beskriver kjærestens rolle som mamma:

– Hun er en fantastisk mor for barna våre. Alt endrer seg når man får barn. Før var jeg supermann, men når de kom inn i bildet ble jeg en kosebamse.

PAR: Zlatan Ibraimovic snakker varmt om kjæresten Helena Seger i ny podkast. Foto: Claudio Veneroni / ipa-agency.ne

Lever ikke i luksus

I samme podkast forteller den tidligere fotballspilleren at paret, som har sønner i tenårene, ikke nødvendigvis lever som milliardærer. Til tross for at han har håvet inn på idrettskarrieren, beskriver han en ordinær tilværelse.

– Vi lever så normalt som mulig, mange tror kanskje at vi lever et luksusliv, men hun lager mat og vasker klær. Det eneste vi har hjelp med er husvasken. Jeg kjører og henter barna på skole og trening. Det er sånn vi ønsker å ha det.

Ibrahimovic minnes da paret bodde i Beverly Hills, da han spilte i amerikanske MLS. Naboene deres sendte barna til skolen med privatsjåfører og flere ble nærmest oppdratt av barnepiker. Selv kjørte og hentet Ibrahimovic og Seger barna på skole og trening.

Les også: Illevarslende tall om fotballspillere: – Det skjer med 40 prosent

– Et stort tap

I tillegg til hyllesten av kona, kommer også et annet velkjent navn opp i podkasten. Den svenske superstjernen får spørsmål om han har noen nær seg som har gått bort, hvor tapet av vedkommende fortsatt gjør vondt.

Da nevner han umiddelbart agenten, som også var involvert i Erling Braut Haalands karriere.

– Manageren min, Mino Raiola. Da han døde var det et stort tap for meg, han var alt for meg. Han var en far, agent, venn og rådgiver. Uansett hva jeg gjorde, så var han der. Når han var syk, så hadde han for mye ego og ville ikke si at han var syk. Han ville ikke vise svakhet.

NÆRT FORHOLD: Zlatan Ibrahimovics agent Mino Raiola gikk bort i 2022. Foto: Eamonn and James Clarke

Raiola døde i 2022 og var agenten til flere av verdens beste fotballspillere.

– Det var et stort tap, jeg var ikke klar for det. Det gikk så fort. Plutselig var jeg alene, uten han. Jeg kunne ikke dele ting med han lenger, vi gjorde alt sammen. Han endret meg som person, han vil alltid bety mye for meg.

Ibrahimovic jobber i dag i sin tidligere klubb AC Milan.

2024-05-02T15:00:57Z dg43tfdfdgfd