VIL HA WAYNE ROONEY: – MYE PENGER På BORDET

Vil ha Wayne Rooney: – Mye penger på bordet

«Sky (Sports) og TNT er desperate etter å signere Wayne som en av deres hovedeksperter. Det er mye penger på bordet. Han er veldig, veldig høyt respektert blant TV-produsenter og hver gang han er på skjermen er det gode tilbakemeldinger fra seerne», sier en anonym kilde til tabloidavisen The Sun.

De hevder at flere av de store kanalene i England ønsker å sikre seg Rooney og at det foregår en dragkamp. Hovedpersonen selv skal imidlertid sitte på gjerdet, fordi han ønsker å utrette mer i sin trenerkarriere.

Les også: United rundspilt av Palace: – Den totale ydmykelse

38-åringen var manager i Birmingham City fram til januar i år, der han fikk sparken for manglende resultater. Tidligere har han også vært trener i DC United i MLS.

Som fotballspiller la han opp i 2021, med flest kamper for Manchester United, hvor han spilte i en årrekke.

Det er erfaringen som både spiller og trener som gjør at TV-kanalene nå kjemper om å sikre seg Rooney som fotballekspert. The Sun skriver imidlertid at engelskmannen er «desperat» etter en retur til treneryrket.

Nylig ble Rooney også en del av «The Overlap», der han skal jobbe side om side med Gary Neville. Podkasten er svært populær og har blant annet intervjuer med prominente spiller i Premier League.

Rooney jobber også i dag på TV, som nettopp fotballekspert, men TV-kanalene kjemper nå om å sikre seg signaturen foran sommerens EM, hevder The Sun.

2024-05-08T15:08:11Z dg43tfdfdgfd