THERESE JOHAUG GåR INN I NY BRANSJE: – DET JOBBES GANSKE HEFTIG OM DAGEN

Therese Johaug går inn i ny bransje: – Det jobbes ganske heftig om dagen

Therese Johaug (35) har på ingen måte ligget på latsiden etter at hun la skiene på hylla i 2022. Ikke bare trener hun mot et potensielt VM-comeback neste år, men har også hatt stor suksess på business-fronten.

Med både klesmerke, treningsreiser og hudpleie har hun hendene fulle, og nå lanseres nok en nyvinning fra småbarnsmoren.

– Dagene går, jeg kjeder meg ikke. Men jeg er ei jente med mye energi og trives med det, forteller Johaug ivrig til Nettavisen.

Langrennsløperen står bak appen «Sunn og sterk», en treningsportal der hun tilbyr hjelp til trening og ønsker å skape et forum for kundene. Appen er laget for de som «ønsker målbevisst trening, men syntes det er vanskelig å få til i en hektisk hverdag», har hun tidligere beskrevet.

Mange baller i luften

Det er liten tvil om at dagliglivet er hektisk for småbarnsmoren selv. Sammen med ektemannen Nils Jakob Hoff, fikk hun datteren Kristin på 17. mai i fjor. Nå sjonglerer hun småbarnsliv med blant annet lansering av app og andre business-sysler.

GIFTET SEG: Therese Johaug og Nils Jakob Hoff fikk en datter sammen i fjor. Foto: Ole Martin Wold (NTB)

Les også: Kollen-beslutningen er tatt – femmila erstattes med disse distansene i 2025

«Sunn og sterk»-konseptet har oppstart hver måned og hvem som helst kan melde seg på. Johaug forteller at hun kommer til å legge ut treningsøkter ukentlig og at hun vil dele tips og triks fra en lang toppidrettskarriere. Øktene man gjennomfører kan loggføres i appen.

Prosjektet er det hun selv som har startet og står bak.

– Det jobbes ganske heftig om dagen, ler Johaug og fortsetter:

– Det er jeg som ordner alt innhold og som har ansvar.

Johaug forklarer at deltakerne blant annet får tilgang til hennes favorittoppskrifter og at de også får diverse utfordringer knyttet til treningen underveis.

– Føler meg bedre

Langrennsstjernen er svært opptatt av fysisk aktivitet og ønsker derfor å inspirere andre i samme retning.

– Jeg får mye energi av å være ute i naturen og liker å pushe mine egne grenser. Spesielt etter at jeg ble mor har jeg kjent på at det å komme meg ut, om så i en halvtime eller time, får meg til å føle meg bedre.

Les også: Weng snur om Johaug

Appen føyer seg i rekken over ulike konsepter og prosjekter Johaug har gått i gang med etter at hun la skiene på hylla. Også treningsreiser er noe småbarnsmoren har gjort flere av den siste tiden.

– Det sklir litt inn i hverandre, med fysisk aktivitet og trening. Det er en del av Johaug-merkevaren og noe jeg brenner for, det å trene og inspirere folk.

2024-05-09T06:40:17Z dg43tfdfdgfd