TANDREVOLD DELER BILDER FRA UTDRIKNINGSLAGET

Tandrevold deler bilder fra utdrikningslaget

Til sommeren skal Tandrevold gifte seg og denne helgen ble det arrangert utdrikningslag for den kommende bruden. I en bildeserie på Instagram deler skiskytteren flere bilder fra en skitur i fjellet med flere venninner.

I juni skal hun nemlig gifte seg med samboeren Trygve Bendixen Markset.

Tidligere i år fortalte Tandrevold til Nettavisen at det går bra med bryllupsplanleggingen, men at det fortsatt er noen ting som gjenstår før alt er på plass.

– Vi jobber best under tidspress begge to. Så vi satser på at ting setter seg når det nærmer seg, sa hun til Nettavisen i starten av mars.

Les også: Gjør ikke som Johaug: – Blir ikke så ekstravagant

Hun fortalte videre at bryllupet skal arrangeres i Nordmarka.

– Vårt skal jo være ute i skogen, på en måte. Det blir ikke så ekstravagant, men vi tror det blir veldig gøy, sier Tandrevold.

Denne helgen ble det altså arrangert utdrikningslag der Tandrevold og flere venninner er på skitur i fjellet. Blant dem som deltok er blant andre Tiril Eckhoff.

– Tror Ingrid 17 år hadde sluppet mange bekymringer om noen hadde sagt til henne aat det var dette som var livet hennes 10 år senere. Det blir jo bare bedre og bedre, skriver hun på Instagram til bildeserien.

2024-04-29T22:20:08Z dg43tfdfdgfd