NEDSLåENDE SPRINGSTEEN-BESKJED

Nedslående Springsteen-beskjed

De fleste forbinder nok ikke rockelegenden Bruce Springsteen (74) med idrett og OL, men det har seg faktisk slik at han har fostret opp en OL-medaljør.

Under OL i Tokyo tok datteren hans, Jessica Springsteen (32), sølv i lagkonkurransen i sprangridning. Til tross for stor suksess for tre år siden, får ikke Springsteen sjansen under sommeren OL i Paris.

Les også: OL-håpene stilte opp på lettkledde bilder. Det skaper raseri

I helgen presenterte det amerikanske hestesportforbundet hvilke ryttere som er tatt ut til Paris-OL, og Springsteen var ikke en av dem.

I stedet er det Kent Farrington, Laura Kraut og McLain Ward som skal representere USA under sommerens leker.

INGEN OL: Sprangrytter Jessica Springsteen har fått OL-drømmen knust Foto: Andrew Medichini (AP)

Det var nok en tøff beskjed å få for Springsteen, men det kan samtidig ikke sies å være en stor bombe. Foran OL i Tokyo var hun rangert på 14. plass i verden, mens hun nå er helt nede på 123. plass.

I et intervju i mai fortalte Springsteen om sine forhåpninger om å delta i OL i sommer.

– Tokyo var en fantastisk opplevelse, men på grunn av covid-19 og restriksjonene kunne man ikke ha familien sin der. Jeg hadde elsket å få være med i et til OL og få dele det med familien og alle som har støttet meg i min karriere, sa hun til Haarpers Bazar.

Les også: Oppløst i tårer etter at EM-drømmen brast: – Skandaløst

Jessicas drøm om å ha med pappa Bruce som tilskuer under et OL er altså knust for denne gang.

Rockelegenden er for tiden på Europaturné, og den 21. juli kommer han og spiller i Bergen. Turneen avsluttes i London 27. juli, og så skal han ikke spille igjen før 15. august i Pittsburgh.

Med andre ord har han turnéfri under OL i Paris, men han får uansett ikke sett datteren delta der denne gang.

2024-07-08T20:22:57Z dg43tfdfdgfd