LøKBERG BRAKK ANKELEN: – JEG HAR DET BLYTUNGT

– Akkurat nå prøver jeg å finne motivasjon. Jeg har det blytungt, sier Løkberg til TV 2 og tar til tårene.

Det var fem minutter inn i Viking 2s 2-1-seier hjemme over Jerv at det gikk galt for NRK-eksperten.

– En god gammeldags grisetakling bakfra. Hvordan han ikke ble utvist, må du spørre dommeren om, sier Løkberg.

TV 2 gjorde som de fikk beskjed om, men dommer Amir Ajjour har ikke besvart kanalens henvendelser.

Til tross for lite spilletid, er Løkberg en viktig brikke i Viking-laget. Nå blir det imidlertid lenge til han blir å se på banen igjen. Ifølge kanalen må 32-åringen være på sidelinjen i minst seks til tolv uker.

– Jeg gledet meg virkelig til å spille kamp igjen, for det gjør jeg ikke for ofte. Jeg tror jeg gledet meg like mye til å spille andrelagskamp mot Jerv som resten av gjengen gjorde til å møte Brann i går, sier Løkberg.

Trønderen har ikke fått noe spilletid i Eliteserien denne sesongen, men spilte hele cupkampen da Viking vant 5-0 borte mot Varhaug. Da noterte han seg til og med mål.

– Jeg vet hvor hardt jeg har jobbet gjennom vinteren for å komme meg inn på laget. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg har lagt ned flest timer i laget gjennom vinteren. Jeg har virkelig kjempet for å nærme meg spilletid. Det som tærer ekstra på nå er at veien virker så lang tilbake. Andre kan kanskje bli skadet, og så komme seg kjapt tilbake på laget. Men det tærer på meg nå at veien virker veldig lang tilbake akkurat nå, sier han.

(©NTB)

2024-04-15T16:52:04Z dg43tfdfdgfd