HVEM ER ENDRICKS MYSTISKE KJæRESTE, SOM FANGET OPPMERKSOMHETEN ETTER BRASILS VENNSKAPSKAMP

Hvem er Endricks mystiske kjæreste, som fanget oppmerksomheten etter Brasils vennskapskamp. Foto: Reproduksjon Instagram @gabrielymiiranda

I det spennende 3-3 oppgjøret mellom Brasil og Spania denne tirsdagen (26), på Estadio Santiago Bernabéu, i Madrid, Spania, fanget en spesiell scene publikums oppmerksomhet utover spillerenes prestasjoner på banen. Etter kampslutt fanget kameraene et intimt øyeblikk mellom spilleren Endrick, som scoret ett av Brasils mål, og kjæresten hans under en feiring som raskt gikk viralt på sosiale medier.

+ Influencer advarer etter å ha besvimt av å ta vanndrivende middel for å se tynnere ut på bilder

+ Kvinne filmer skremmende video mens hun kjører over nylig kollapset bro i Baltimore

Men hvem har fanget hjertet til den unge 17 år gamle angrepsspilleren? Gabriely Miranda, 21, er kjæresten til Endrick, en spiller som for øyeblikket forsvarer fargene til Palmeiras. Paret gjorde forholdet sitt offisielt i oktober i fjor og har siden da vært konstante figurer på sosiale medier, hvor de deler øyeblikk fra sitt personlige liv og reiser.

+ Klikk her og se noen øyeblikk av Gabriely Miranda på sosiale medier

Endrick, hvis overgang til Real Madrid er planlagt til juli i år, og Gabriely, som erklærer seg selv som “forelsket i Jesus”, ser ut til å nyte hvert øyeblikk sammen, enten det er i Madrid, London, Ilha Bela eller São Paulo.

Gabriely, med nesten 500 000 følgere på sosiale medier, nøler ikke med å vise frem sine nøye utvalgte antrekk og delte øyeblikk ved siden av Endrick, og viser at kjærligheten står støtt og sterkt borte fra fotballens søkelys.

Det unge paret, allerede bredt fulgt og kommentert på sosiale medier, lover å fortsette å tiltrekke seg oppmerksomhet ikke bare for sine kjærlighetsøyeblikk, men for Endricks lovende reise i fotballverdenen og Gabrielys konstante støtte ved hans side.

Hvem er Endricks mystiske kjæreste, som fanget oppmerksomheten etter Brasils vennskapskamp. Foto: Reproduksjon Instagram @gabrielymiiranda

The post Hvem er Endricks mystiske kjæreste, som fanget oppmerksomheten etter Brasils vennskapskamp appeared first on Instafamosos.

2024-03-27T18:25:20Z dg43tfdfdgfd