– HAN ER FOR SNILL TIL å HOLDE På SåNN

– Han er for snill til å holde på sånn

STORO (Nettavisen): Tidligere landslagskeeper Erik Thorstvedt er for tiden aktuell i TV 2-serien «Spillet» – et sosialt spill om penger, status, relasjoner og makt.

Thorstvedt var en av de første spillerne som ble stemt ut av huset av de andre deltakerne, men det de ikke vet er at de utstemte deltakerne befinner seg i husets garasjekjeller, klare til å hevne seg.

– For snill til å holde på sånn

Landslagsspiller Kristian Thorstvedt er av av rundt 900.000 nordmenn som følger med på programmet, og han synes faren representerer familien på en god måte.

– Jeg synes han kommer fint ut av det. Han er som han alltid er, positiv og tar ansvar, sier Kristian Thorstvedt til Nettavisen.

FØLGER MED: Kristian Thorstvedt er en ivrig seer av TV 2-programmet «Spillet». Foto: Javad Parsa (NTB)

Nå ser han frem til at faren og resten av de utstemte deltakerne skal få muligheten til å hevne seg på de eliten i toppetasjen.

– Det er kult å se han bygger et kjellerlag som skal opp og ta rotta på de andre. Jeg synes det er gøy å følge med på, og han gjør en god figur, sier Kristian Thorstvedt til Nettavisen.

– Er han litt for naiv i dette spillet? Det er ikke Danby Choi-nivå på spillingen.

– Nei, det er ikke det. Han er for snill til å holde på sånn. Han tenker på fellesskapet og tenker på lag, så det er kanskje litt for vanskelig for han å gå inn spillet med et «mindset» om å dolke andre i ryggen og sånne ting, mener Kristian Thorstvedt.

Han gjør en god jobb der inne, og det er gøy å følge med på.

POPULÆRT: TV-programmet «Spillet» sees av 900.000 nordmenn.

Spiller selv for å overleve

Thorstvedt junior er selv involvert i et overlevelsesspill denne våren. I klubblaget Sassuolo ser nemlig resten av sesongen ut til å bli en kamp for å holde plassen i Serie A.

Før neste helgs møte med Udinese ligger klubben på nest siste plass, ni serierunder før slutt.

– Det blir tøft, og vi har ikke satt oss selv i noen god posisjon, men det er ekstremt jevnt og bare fem poeng opp til 13. plassen. Alt er mulig, og det er mange kamper igjen, så forhåpentligvis skal vi klare å karre oss til sikker plass.

Denne sesongen har han fått enda en norsk lagkamerat i Marcus Holmgren Pedersen, som er lånt ut fra nederlandske Feyenoord. Fra før spiller også Emil Conradsen Ceide for de grønne og svarte.

– Det har vært veldig fint. Det er en rolig og fin gutt, og det er deilig å ha både han og Ceide der som lagkamerater. Det er veldig kjekt å kunne snakke litt norsk, sier Thorstvedt.

Tirsdag skal Thorstvedt i aksjon for Norge i privatlandskampen mot Slovakia på Ullevaal Stadion.

2024-03-26T16:53:41Z dg43tfdfdgfd