EX-WWE-STJERNE, MANDY ROSE ANTYDER RETUR TIL KONKURRANSER 10 åR ETTER å HA VæRT VERDENSMESTER

Den tidligere verdensmesteren i WWE, Mandy Rose, har antydet en mulighet for å returnere til konkurranser ved å dele suggestivt bildemateriale på sine sosiale medier.

+ Klikk her for å se flere bilder av den vakre Mandy Rose

33 år gamle Mandy har pirret sine følgere ved å spørre om hun burde returnere til konkurransearenaen, ti år etter sin siste konkurranse.

+ Video: Britisk programleder tør med utseende og viser nesten for mye

Mandy, hvis virkelige navn er Amanda Rose Saccomanno, er bredt anerkjent for sin karriere i WWE og har også gjort seg bemerket som TV-personlighet og fitness-ekspert.

I 2014 ble hun kronet som mester i World Beauty Fitness og Fashion Bikini Champion.

Forslaget om en retur ble godt mottatt av fansen, som raskt uttrykte sin støtte på sosiale medier.

Kommentarer som “Mandy, du har alltid vært en sterk kvinne, men du er søt… jeg elsker deg Mandy, min rose” og “Gå for det Mandy, jeg har tro på deg” var vanlige, selv om det også var bekymringer for hennes helse, med en følger som bemerket at hun var “blitt for tynn”.

Mandy Roses popularitet forblir høy, selv etter at hun ble avskjediget fra WWE i 2022 på grunn av lekkasje av privat innhold. Hun har nylig begynt å selge personlige gjenstander brukt i kamper på eBay, der elementer som et rødt PVC-antrekk hun bar under en NXT Women’s Champion-tittelkamp oppnådde betydelige summer. Mandy oppfordret kjøperne til å verdsette og bevare disse gjenstandene som et minne om hennes “utrolige 413 dagers tittelregjering”.

Bilder og video: Instagram @mandysacs

The post Ex-WWE-stjerne, Mandy Rose antyder retur til konkurranser 10 år etter å ha vært verdensmester appeared first on Instafamosos.

2024-05-07T18:08:10Z dg43tfdfdgfd