WILL FERRELL GJøR SOM RUSSELL CROWE OG KJøPER SEG INN I LEEDS

Det ble ikke direkte opprykk til Premier League for Leeds, men de har fått en filmstjerne til med på laget. Will Ferrell er god for et par milliarder etter livet som skuespiller og komiker. Det siste året har vi sett Will Ferrell dukke opp hos Liverpool, Manchester City og Wrexham. Nå viser det seg at godeste Ferrell ikke nøyer seg med å sitte og glise på tribunen.

Bakgrunnen er at 56-åringen har kjøpt en større eierandel i selskapet 49ers Enterprises, som eier Leeds. The Guardian melder Ferrell har kjøpt en betydelig eierandel hos Leeds, men de skriver ikke hva som er betydelig.

Les: Det koster Manchester United kjetting å bli kvitt Casemiro etter Crystal Palace-katastrofen

Fra før er skuespilleren Russell Crowe, svømmelegenden Michael Phelps og golfspillerne Jordan Spieth og Justin Thomas inne på eiersiden. – Spieth, som har vunnet tre Major-turneringen i karrieren, bekreftet i fjor at han og Thomas har kjøpt minoritetsposter i Leeds.

Hver gang Will Ferrell nevnes klarer jeg ikke stoppe tenke på denne scenen fra filmen Talladega Nights.

Will Ferrell er medeier i Major League Soccer-klubben Los Angeles FC. Han avslørte i fjor at han også er stor fan av engelsk fotball. Da var han på tribunen under kampen mellom Erling Braut Haalands Manchester City og Aston Villa.

På samme tur så Ferrell Wrexham beseire Wealdstone. Førstnevnte klubb eies av skuespillerkollegene Ryan Reynolds og Rob McElhenney.

Les: Det som skulle bli årets storsatsning ender i garasjesalg for Henning Berg

Leeds kjemper for en retur til Premier League. Klubben kunne rykket direkte opp lørdag, men hadde ikke resultatene på sin side. Dermed venter opprykkskvalifisering i tiden som kommer.

Lørdag ble det 1-2-tap for Southampton.

Daniel Farkes mannskap møter Norwich i den første runden av opprykkskvalifiseringen. Oppgjøret går på Carrow Road kommende søndag.

2024-05-07T19:41:16Z dg43tfdfdgfd