PRINS HARRY NEVNES I SøKSMåLET MOT RAPPEREN DIDDY

I november i fjor ble den amerikanske rapperen Sean «Diddy» Combs (54) saksøkt for voldtekt av sin tidligere kjæreste, artisten Cassie, tilbake i 2018. Dagen etter inngikk de to partene et forlik.

Men etter at denne saken kom frem i lyset, har flere kvinner stått frem og anklaget musikkmogulen for voldtekt. Det hele toppet seg likevel i januar, da en annen tidligere eks-kjæreste saksøkt Combs for fysisk mishandling, seksuelt slaveri og voldtekt i løpet av det ti år lange forholdet mellom dem.

Om ikke det var nok, har musikkprodusent Rodney Jones saksøkt Combs for 30 millioner dollar, hvor han blant annet hevder Combs har drevet med sexhandel og «grooming». Det er i dette søksmålet prins Harrys navn skal være nevnt, ifølge medier som Newsweek og Daily Mail.

Se video: Slik har du aldri sett prins Harry

Møttes på minnekonsert for prinsesse Diana

Prins Harry anklages ikke for noe kriminelt og er heller ikke tiltalt, men i søksmålet skriver Jones’ advokater at Combs «tilknytning» til hertugen av Sussex og andre stjerner ga ham og hans medarbeidere «legitimitet».

De hevder nemlig at gjester ble dratt mot Diddys påståtte sexhandelfester på grunn av hans «tilgang til kjendiser som kjente idrettsutøvere, politiske skikkelser, artister, musikere og internasjonale dignitærer som prins Harry».

Både prins William og prins Harry møtte Combs, og for så vidt rapperen Kanye «Ye» West, på en fest etter konserten prinsene arrangerte for å takke alle som deltok i veldedighetskonserten til minne for deres avdøde mor prinsesse Diana, på Wembley Stadium i 2007.

Prins William er derimot ikke navngitt i dokumentene. Det er ikke kjent hvor mange ganger Harry har møtt rapperen siden den gang, eller om de i det hele tatt har møttes siden.

Britain's Prince Williams and Prince Harry, U.S. rapper Kanye West and rapper P. Diddy attend at a backstage party after the Concert for Diana at Wembley Stadium in London

Prins William, Kanye West, prins Harry og Sean «Diddy» Combs etter minnekonserten for prinsesse Diana på Wembley Stadium i 2007.

Hjemmene ransaket

Combs, er under hardt press med flere lignende søksmål mot seg.

Denne uken fikk artisten hjemmene sine i Los Angeles og Miami ransaket av føderale agenter fra sikkerhetsetaten Homeland Security. Lokale politimyndigheter skal også ha bidratt i ransakingen, opplyser etaten.

Tidligere har det blitt kjent at en amerikansk strømmetjeneste trekker seg fra en avtale med Combs og familien hans, om et realityshow om livene deres.

Realityserien «Diddy +7» skal ha vært i en tidlig planleggingsfase, og det var James Cordens produksjonsselskap som sto bak, ifølge Deadline.

2024-03-27T20:22:31Z dg43tfdfdgfd