O.J. SIMPSON ANKLAGES FOR å HA HYRET INN MAFIA FOR å DREPE NICOLE BROWN SIMPSON

O.J. Simpson, som døde onsdag 10. april etter å ha vært syk med prostatakreft i en tid, var stjernen amerikansk fotball som i tiden etter idrettskarrieren slo seg opp som filmskuespiller. Mest kjent var han kanskje for rollen som politietterforskeren Nordberg i «Mannen med den nakne pistol»-filmene på 80- og 90-tallet.

I 1994 ble han tiltalt for drap på ekskona Nicole Brown Simpson og hennes venn Ron Goldman.

Nicole var knivstukket sju ganger i halsen og skalpen. Hun ble funnet i en blodpøl, nesten halshugget. Goldman hadde også blitt knivstukket flere ganger.

O.J Simpson ble til slutt frikjent etter en rettssak som bergtok oppmerksomheten verden over.

Se video: Blir knivstukket på direkten:

Frykter reprisalier

Nå hevder en mann at O.J Simpson skal ha hyret mafiamedlemmer fra Gambino-familen for å drepe Nicole og Ron, New York Post.

«De fem familiene» er et samleuttrykk for de fem store kriminelle familiene av den italiensk-amerikanske mafiaen som har dominert den tradisjonelle organiserte kriminaliteten i New York.

De fem familiene er: Bonanno, Colombo, Genovese, Gambino og Lucchese.

Det er en mann ved navn John Dunton som kommer med påstanden, og skal nylig ha fortalt det hele til en privatdetektiv.

Dunton sier han har holdt på hemmeligheten i frykt for represalier fra mafiaen, og hevder videre at Simpson var til stede når drapene ble begått og at han hadde beordret drapene, ifølge privatdetektiven Paul Barresi.

Obit OJ Simpson

O.J. Simpson og kona Nicole Brown Simpson ankommer åpningen av Harley-Davidson Cafe i New York 19. oktober 1993.

– Stakk pistolen i munnen min

I lydopptak gjort av Barresi kan man høre Dunton fortelle om drapene.

– 100 prosent. De fire gutta som kom, var medlemmer av Gambino-familien. De var involvert i alt mulig. Du vet hva mafiaen gjør. Poenget er at alt ble gjort i OJs regi. Det var det som skjedde, sier Dunton.

– Han var der. Jeg vet ikke hva han gjorde, men han var der. Han visste at disse karene var på vei til Nicoles hus for å drepe henne. Han ville være der. Jeg vet ikke hvorfor. Jeg er ærlig talt glad for at han er død. Det han gjorde var forferdelig, og jeg gikk gjennom et helvete på grunn av det, sier Dunton om O.J Simpson.

Påstandene til Dunton er ikke uavhengig verifisert.

Dunton hevder videre at han ønsket å fortelle det han visste til politiet, men at han ville være anonym. Han skal senere ha nektet å vitne og ble sendt til fengsel for forakt for retten.

Ifølge Barresi skal Dunton ha vært redd for represalier etter han ble truet på livet av et medlem av Gambinofamilien.

– Fyren som stakk pistolen i munnen min, har drept flere mennesker, og hvis han drepte meg, ville det ikke vært annerledes. Han sa også at de ville drepe familien min også. Da de kastet meg ned på knærne, tvang meg til å krysse anklene og stakk pistolen helt ned i munnen min, var det skummelt, sier Dunton.

Dunton vil ikke navngi den som truet han, da mannen fortsatt skal være i live.

2024-04-15T20:19:01Z dg43tfdfdgfd