MEGHAN LATTERLIGGJøRES AV HALVBROREN SIN På YOUTUBE: – DET ULTIMATE SVIKET

Det er halvbroren til hertuginne Meghan, Thomas Markle Jr. som går til angrep på søsteren sin i en video han har lagt ut på sin Youtube-kanal, ifølge The Mirror.

Meghan og broren Thomas har angivelig ikke hatt kontakt med hverandre på over ti år.

YouTube-kanalen sin legger Thomas Markle jevnlig ut videoer der han tar i mot «tips» fra seere, kaller både Meghan og prins Harry stygge kallenavn, og sprer angivelig konspirasjonsteorier om paret.

Han skal også ha planer om å selge T-skjorter, kopper og glass for å tjene penger på sin forbindelse til hertuginnen av Sussex.

Her kan du lese mer om kongelige!

– Det ultimate sviket

I en av videoene har Thomas Markle Jr. på seg en parykk, tiara og en pute under t-skjorten for å late som om han er gravid. Han imiterer videre Meghan og anklager henne for å forfalske graviditet.

– Jeg heter Me-again «Swamp-donkey Crotch». Jeg skulle bare vise frem den nye kulen jeg har kjøpt brukt på eBay i Montecito, sier han i videoen.

– Det er ikke bare din ytringsfrihet, Meghan, det er alles ytringsfrihet. Så hvis du ikke liker det, så ikke se på, ikke sant? Jeg kommer til å seile på denne bølgen, ja, hvis det ikke var for Meghan, vet jeg ikke hva jeg skulle gjort, sier han videre.

Videoen til Thomas Markle Jr. samt hans aktivitet på Youtube har vekket sterke reaksjoner.

– At ditt eget kjøtt og blod leder angrepene på deg må føles som det ultimate sviket for Meghan, sier kongehusekspert Jennie Bond til Daily Mail.

Damian Collins, som er minister for digital økonomi i Storbritannia, sier at videoene kan sees på som trakassering.

Fra flere hold

Det er ikke første gangen Thomas Markle Jr. har gått ut mot halvsøsteren sin.

Før bryllupet til Harry og Meghan i 2018 skrev han et brev til prins Harry der han sa at det ikke var «for sent» å velge å ikke gifte seg med Meghan. Videre skrev han at Meghan var en «en fæl, overfladisk og innbilsk kvinne som gjør narr av deg og den kongelige familiearven».

«Etter hvert som tiden går til det kongelige bryllupet, ble det veldig tydelig at dette er den største feilen i kongelig bryllupshistorie. Meghan Markle er åpenbart ikke den rette kvinnen for deg. Jeg skjønner ikke hvorfor du ikke ser den virkelige Meghan, som hele verden nå ser», sto det i brevet.

Søsteren til Thomas Markle Jr., og da halvsøsteren til Meghan, Samantha Markle, har også tatt til orde mot halvsøsteren sin.

Tidligere har hun sagt at Meghan har «narsissistisk personlighetsforstyrrelse», skriver New York Post.

I forrige måned tapte Samantha ærekrenkelsessøksmål mot Meghan.

2024-04-15T18:18:56Z dg43tfdfdgfd