YOUTUBE-STJERNEN ISHOWSPEED BLIR ANGREPET AV EN FOLKEMENGDE AV FANS I NORGE: “JEG KOMMER ALDRI TILBAKE”

YouTube-stjernen IShowSpeed blir angrepet av en folkemengde av fans i Norge: “jeg kommer aldri tilbake” (X / @ishowspeedsui – @SpeedUpdates1)

YouTube-stjernen IShowSpeed, Darren Watkins Jr., ble angrepet av en folkemengde av gale fans i Oslo, Norge, etter å ha skadet ankelen under en opptreden.

+ MrBeast, verdens største YouTuber, bygger 100 hus til familier i nød

YouTuberen brakk ankelen mens han forsøkte å underholde en folkemengde ved å imitere Cristiano Ronaldos målfest i vinduet på en bygning. Hendelsen tvang ham til å forlate stedet raskt, der han måtte møte fansens angrep.

Watkins ble omringet, fikk håret trukket, ble truffet av en væske som han identifiserte som urin, og ble angrepet av en fan som hoppet på ham fra en bil.

+ Klikk her for å se videoen

Rystet kunngjorde IShowSpeed på sine sosiale medier at han ikke ville komme tilbake til Norge, til tross for sin kjærlighet til de lokale fansen: “Jeg kommer aldri tilbake til Norge!“, sa han i innlegget. Watkins er i Europa for UEFA Euro 2024.

Dette innholdet ble opprettet med hjelp av AI

Fonte: DailyMail.

The post YouTube-stjernen IShowSpeed blir angrepet av en folkemengde av fans i Norge: “jeg kommer aldri tilbake” appeared first on Instafamosos.

2024-07-08T18:10:41Z dg43tfdfdgfd