VOKSENFILMSTJERNE DUKKER OPP IGJEN MED KJOLE FRA 30 åR TILBAKE ETTER å HA GåTT NED 37 KILO

Voksenfilmstjerne dukker opp igjen med kjole fra 30 år tilbake etter å ha gått ned 37 kilo (Instagram / @jennacantlose)

Den tidligere voksenfilmstjernen, Jenna Jameson Lawless, som nå er 49 år gammel, overrasket følgerne sine ved å dele en fotomontasje på sosiale medier der hun har på seg den samme kjolen som for over 30 år siden.

Med bildeteksten “20 år x 50 år” viste Jenna transformasjonen gjennom tiårene, og understreket hennes betydelige vekttap på 37 kilo siden 2019.

“Disse to bildene er tatt med 30 års mellomrom. Jeg var 20 år på det første og fyller 50 om noen få dager. Broren min sendte meg en boks med mine gamle klær, og jeg kjente igjen denne kjolen og sa at jeg måtte se om den fortsatt passet. Moral av historien… Alder er bare et tall”

Endringen var resultatet av en ketogen diett, som består av matvarer med lavt karbohydratinnhold og rikt på fett og naturlige proteiner, samt en treningsrutine. Jenna gikk fra 93 kg til 56 kg og understreket viktigheten av å adoptere sunne vaner på hennes transformasjonsreise.

Voksenfilmstjerne dukker opp igjen med kjole fra 30 år tilbake etter å ha gått ned 37 kilo (Instagram / @jennacantlose)

The post Voksenfilmstjerne dukker opp igjen med kjole fra 30 år tilbake etter å ha gått ned 37 kilo appeared first on Instafamosos.

2024-03-28T20:12:51Z dg43tfdfdgfd