VIDEO: KHLOé KARDASHIAN OVERRASKER FANS MED ANNONSERING AV NYTT FAMILIEMEDLEM

Khloé Kardashian. Bilder og video: Instagram @khloekardashian

Khloé Kardashian, realityshow-stjernen, varmet hjertene til sine følgere ved å introdusere det nyeste medlemmet av familien sin: en bedårende kattunge kalt Baby Kitty.

+ Klikk her for å se den søte videoen av Baby Kitty

+ Skuespillerinne gift med sin halvbror lykkes som innholdsprodusent

+ US$ 2 milliarder nedsenkbar yacht vekker interesse fra tycoons rundt om i verden

Avsløringen ble gjort like etter feiringen av datteren Trues sjette bursdag, og fremhevet jentas bursdagsønske om en ny kattungevenn.

Mor til to, Khloé, 39 år, deler medforeldreskapet til True, seks år, og sin ettårige sønn Tatum, med eksforloveden Tristan Thompson. I et følelsesladd innlegg på Instagram avslørte Khloé at True hadde uttrykt ønske om å legge til enda en katt i familien, som allerede inkluderte Grey Kitty. Å innfri denne forespørselen var en overraskelse selv for Khloé, som aldri hadde forestilt seg å vurdere en andre katt.

Men drevet av kjærligheten til datteren, bestemte hun seg for å ta med Baby Kitty hjem, og feiret den nye tilføyelsen med en serie søte bilder på sosiale medier. I bildeteksten skrev Khloé: “Velkommen til familien, Baby Kitty. Alt True ønsket seg til sin sjette bursdag var en annen kattunge. Hun er en fantastisk kattemamma for Grey Kitty. Jeg vet at hun vil være like fantastisk med Baby Kitty.”

Kardashians fans uttrykte sin glede i kommentarene, med en følger som sa: “Åh, for en vakker velsignelse hun er! En så dyrebar liten sjel.” En annen kommenterte: “Man kan aldri ha for mange kattunger”, noe som gjenspeiler kjærligheten og omsorgen samfunnet føler for kjæledyr.

Baby Kitty. Bilder og video: Instagram @khloekardashian

Khloé, kjent for sitt engasjement i ulike veldedighetsinitiativer og sin fremtredende rolle i TV-serien om sin familie, gjentok at to katter definitivt er grensen for henne, men det ser ut til at lille True allerede er godt forsynt med sine kattevenner.

+ Klikk her for å se flere videoer av Kardashians

. Dette innholdet ble skapt med hjelp av AI og revidert av redaksjonsteamet.

Bilder og video: Instagram @khloekardashian

The post Video: Khloé Kardashian overrasker fans med annonsering av nytt familiemedlem appeared first on Instafamosos.

2024-04-28T11:52:18Z dg43tfdfdgfd