VIDEO FANGER IMPONERENDE TEKNIKK AV GIGANTISK PYTON SOM KLATRER I TRæR

Det imponerende videoklippet som viser teknikken brukt av en gigantisk pytonslange for å klatre i et tre, etterlater internettbrukerne målløse!

+ Klikk her og sjekk ut videoen

“Den utrolige teknikken til den gigantiske pytonslangen som enkelt klatrer i trær,” sier bildeteksten delt sammen med klippet, som allerede har fått over 1,9 millioner visninger, samt mer enn 39 tusen likerklikk og hundrevis av kommentarer fra internettbrukere som ble imponert over scenen.

“Det er ikke riktig at en så stor slange kan klatre så enkelt,” sa en Instagram-bruker. “Jeg er redd!” fortalte en annen. “Hvor vakker naturen er,” bekreftet en tredje internettbruker. “Han kan få beholde det treet,” spøkte en annen.

+ Morsom video: En gigantisk purke nyter et festmåltid med 7 forskjellige kaker

Ifølge nettsiden Scientific American klatrer slanger vanligvis i trær ved å stramme magemusklene for å gripe små barkutvekster og deretter gli oppover eller gjennom en bevegelse av gripe og slippe kalt “trekkspillbevegelse”.

Eksperter sier at denne teknikken ligner hvordan et menneske klatrer i et tau: slangen griper to punkter på et tre med S-formede bøyninger i kroppen.

Dette innholdet ble laget med assistanse fra AI

2024-05-08T15:36:47Z dg43tfdfdgfd