VIDEO: DERMATOLOG SJOKKERER INTERNETTBRUKERE VED å AVSLøRE TRE TING HUN ALDRI VILLE GJORT

Azadeh Shirazi, en lisensiert dermatolog fra Sør-California (USA), ble viral etter å ha delt tingene hun aldri ville gjort med huden eller håret sitt.

+ Íkone fra ‘Star Wars’ deler detaljer om sitt hektiske kjærlighetsliv i ny selvbiografi

I videoen hevdet hun at hun aldri ville klø på insektbitt av frykt for at det skulle føre til en liten, godartet kul som kjent som dermatofibrom. “I stedet legger jeg is på det, påfører en medisinsk krem og dekker det med en kviseplaster,” forklarte hun.

Hun nevnte en krem med aloe vera og hydrokortison, ingredienser som er svært effektive mot kløe. Deretter sa Shirazi at hun aldri ville glemme å påføre solkrem på leppene, rundt øynene og på ørene.

“Jeg fjerner mange hudkreft fra disse sensitive hudområdene,” bemerket hun og viste bilder av hudkreft i disse regionene som eksempel. Og til slutt sa Shirazi at hun aldri ville tørke håret ved å gni det med et håndkle.

“Vått hår er i sin mest skjøre tilstand. Det er bedre å presse og klemme håret i håndkleet,” argumenterte hun. Videoen, som allerede har samlet over 37 000 visninger, fikk fortsatt mange kommentarer fra internettbrukere som ble sjokkert over Shirazis informasjon.

“Jeg har to [dermatofibromer] på beina og visste aldri at det var på grunn av insektbitt! Bra å vite,” sa en TikTok-bruker. “Ok, men seriøst, å klø rundt et insektbitt (aldri oppå) er en av de mest tilfredsstillende følelsene,” innrømmet en annen.

Dette innholdet ble laget med hjelp av AI.

The post Video: Dermatolog sjokkerer internettbrukere ved å avsløre tre ting hun aldri ville gjort appeared first on Instafamosos.

2024-04-15T14:38:24Z dg43tfdfdgfd