VIDEO: BRITISK PROGRAMLEDER FENGER NETTET MENS HUN HAR På SEG EN GRå MINIKJOLE

Britains Got Talent-dommer, Amanda Holden, setter til side rivaliseringen med Sharon Osbourne mens hun viser frem enda et blendende antrekk

+ Klikk her for å se videoen

Amanda Holden, kjent for sine hyppige og tiltalende oppdateringer på sosiale medier, overrasket igjen sine fans mandag (15) med et fantastisk innlegg. Den 53 år gamle “Britain’s Got Talent”-dommeren satte midlertidig rivaliseringen med Sharon Osbourne til side for å fange oppmerksomheten under en fotoshoot i Heart FM’s kontorer.

+ Til syvende og sist, er avocado bra for vekttap?

Programlederen så sensasjonell ut, og viste frem bena i en lys grå minikjole fra The Frankie Shop, verdsatt til £237. Den blonde bombens dristige utseende inkluderte brede mansjetter og delikate lommer på hver side av kjolen. Amanda fullførte looken med et par svart-hvite høye hæler, plasserte ett ben på bordet i en iøynefallende positur.

Mor til to, Amanda komplementerte sitt ensemble med flere armbånd og gullringer, og tilbød et strålende smil til kameraet. Da hun forlot Global’s studioer på Leicester Square i London, bar hun sine essensielle i en stilig Aspinal-veske til £750.

TV-stjernen skrøt av sine honningblonde lokker i løse strandbølger som falt nådig nedover ryggen hennes. Looken ble fullført med feilfri sminke, som fremhevet hennes ungdommelige glød med et snev av rouge på kinnene, forhekset sine følgere og demonstrerte nok en gang hennes upåklagelige stilfølelse.

Bilde og video: Instagram @noholdenback. Dette innholdet ble skapt med hjelp fra AI

The post Video: Britisk programleder fenger nettet mens hun har på seg en grå minikjole appeared first on Instafamosos.

2024-04-15T22:03:49Z dg43tfdfdgfd