VIDEO AV ET IKKE-IDENTIFISERT HUMANOIDOBJEKT DUKKER OPP IGJEN OG BLIR VIRAL På SOSIALE MEDIER

Med etiketten Project Bluebeam blir bildene fra 2015 i Sequoia Park, California, igjen gjenstand for oppmerksomhet på nettet.

+ Klikk her for å se videoen

En video som ble filmet i 2015 og viser et ikke-identifisert humanoidobjekt i Sequoia Park, California, har nylig blitt viral på sosiale medier igjen. Med etiketten #ProjectBluebeam har videoen fanget internettbrukeres og konspirasjonsteoretikeres oppmerksomhet og ført til debatter og spekulasjoner om opphavet og ektheten.

Det opprinnelige videoklippet ble filmet av parkbesøkende som hevdet å ha sett noe uvanlig falle ned fra himmelen. Bildene viser en figur med trekk som vagt minner om et menneske, men med bevegelser og proporsjoner som utfordrer konvensjonelle forklaringer.

Siden den dukket opp igjen på nettet, har videoen blitt flittig delt og kommentert, med mange som spør seg om den kan være bevis på overnaturlige fenomener eller til og med besøk fra utenomjordiske, emner som ofte assosieres med det såkalte “Project Blue Beam“. Denne konspirasjonsteorien antyder at avansert teknologi kan brukes til å simulere paranormale eller religiøse hendelser som en del av en innsats for å kontrollere den globale befolkningen.

For de interesserte er videoen tilgjengelig via lenken ovenfor og på sosiale medieplattformer, der den fortsetter å vekke nysgjerrighet og debatt. Se på videoen og delta i diskusjonen om hva som virkelig ble fanget den solfylte ettermiddagen i 2015 i Sequoia Park.

Redaksjonelt: Videons ekthet er ikke blitt bekreftet av uavhengige kilder, og det anbefales å tolke bildene med forsiktighet.

Video: Reproduksjon Twitter @528vibes. Dette innholdet ble skapt med hjelp fra AI.

2024-04-15T13:22:20Z dg43tfdfdgfd