TRAVIS KELCE SKAPER BøLGER På NETTET ETTER SPøK OM å STARTE EN FAMILIE MED TAYLOR SWIFT: “GLEDER MEG”

Sist onsdag (20), vekket Travis Kelce entusiasme blant nettsurfere om fremtidsplaner med kjæresten, sangerinnen Taylor Swift, etter en samtale han hadde med broren sin, Jason Kelce.

I podcasten New Heights snakket Kelce-brødrene om “mennesker laget i laboratorier” og refererte til NBA-stjernen Victor Wembanyama, som er over 2 meter høy. “Du kan ikke fortelle meg at den fyren ikke ble laget i et forbannet laboratorium i Frankrike”, spøkte Jason.

“Det er en forbannet NBA-spiller dyrket i laboratorium. Gleder meg til å lage en selv”, la Travis til. “Ikke gjør det. Vennligst ikke gi disse andre konspirasjonsteoretikerne noe mer å klamre seg til”, intervenererte Jason umiddelbart.

På sosiale medier sendte spillerens kommentar nettbrukerne til vanvidd. “Før bønnfalt han om en date og nå bønnfaller han om en baby”, sa en. “Ikke si at du gleder deg til å lage babyer med Tay, Trav. Hva skjer?”, kommenterte en annen.

Likevel understreket andre tonen brødrene vanligvis bruker i podcasten. “Dere må forstå at de tuller mye i denne podcasten, vær så snill, ikke ta dette seriøst”, uttalte en nettsurfer. “Disse teoriene er det som bringer hat mot ham og deres forhold. Bare stopp og lær å akseptere en spøk”, la en annen til.

I januar avslørte en kilde til nettstedet Page Six at Kelce planlegger å fri til sangerinnen midt i året. “Taylor og Travis har diskutert dette, og det er en plan. De skal forlove seg på deres ettårsjubileum i juli.”

The post Travis Kelce skaper bølger på nettet etter spøk om å starte en familie med Taylor Swift: “Gleder meg” appeared first on Instafamosos.

2024-03-23T01:14:25Z dg43tfdfdgfd