TRAGEDIE: KVINNE DRUKNER UNDER BRYLLUPS- OG DATTERENS BURSDAGSFEIRING

Kvinne som druknet i Limeira, hadde giftet seg timer før ulykken

En dobbelt feiring endte i sorg lørdag kveld (13/4) da Elisangela Gazzano dos Santos Soares, 39 år gammel, druknet under bursdagsfeiringen for bryllupet sitt og datteren, som ble holdt på en gård på landet i Limeira, São Paulo – Brasil.

+ Halle Berry käyttää upeaa uimapukua lomalla Meksikossa ja saa fanit ihastumaan

Elisangela, som danset rundt en basseng, mistet balansen, falt i vannet og druknet. Tragedien ble forverret av det faktum at hun hadde en kjent vannfobi. Til tross for raske forsøk fra venner og familie på å redde henne, var hun allerede bevisstløs da hun ble trukket ut av bassenget.

Assistert av den Mobile Akutte Medisinske Tjenesten (SAMU), ble Elisangela brakt til Humanitaria-sykehuset, der hun dessverre ble erklært død. Tapet føles spesielt sterkt for hennes ektemann og fem barn. Likvakt vil bli holdt på Monumental Bom Pastor, og begravelsen vil finne sted på Saudade Kirkegård i Americana på mandag (15).

På sosiale medier uttrykte en av Elisangelas sønner, en spiller for Borussia Família Futebol Clube, sin sorg: “Et enormt tap for familien, hun var så lykkelig for å ha giftet seg og feire bursdagen til datteren sin (min søster) og min niese. Hvile i fred, min dronning, du kjempet til siste slutt. Du vil for alltid være i våre hjerter, min evige dronning!”

Med informasjon fra elimeira. Dette innholdet ble laget med hjelp fra AI.

The post Tragedie: Kvinne drukner under bryllups- og datterens bursdagsfeiring appeared first on Instafamosos.

2024-04-15T15:08:26Z dg43tfdfdgfd