TOM CRUISE VISES På BILDE MED SINE TO BARN MED NICOLE KIDMAN ETTER 15 åR

Skuespiller Tom Cruise ble sett sammen med sine adoptivbarn Isabella og Connor sammen med NFL-stjernen Derrick Brooks. Dette er den første offentlige fotofremvisningen med barna siden 2009.

Dette sjeldne øyeblikket ble fanget under en hockeykamp mellom Tampa Bay Lightning og Florida Panthers. Derrick Brooks publiserte bildet på sin Instagram-profil og skrev: “Jeg var litt starstruck, men jeg holdt meg rolig, og han sa han følte det samme”.

Isabella, 31, er synlig i bakgrunnen på bildet og hennes bror Connor, 29, står i høyre hjørne med en lue, jeans, og en blå vest over en skjorte. Tom Cruise, 61, står på venstre side ved siden av Brooks.

De tre har ikke vært sett offentlig sammen siden en fotballkamp i 2009. Isabella og Connor ble adoptert av Cruise og Nicole Kidman kort etter deres ekteskap i 1990. De to skilte seg i 2001.

Tom Cruise har en 18 år gammel datter med skuespillerinnen Katie Holmes. Holmes søkte om skilsmisse fra Cruise tjue år senere. Skuespilleren dater nå den russiske sosieteten Elsina Khayrova.

Dette innholdet ble skapt med hjelp fra AI og gjennomgått av redaksjonsteamet.

The post Tom Cruise vises på bilde med sine to barn med Nicole Kidman etter 15 år appeared first on Instafamosos.

2024-05-09T10:04:18Z dg43tfdfdgfd