TIKTOKER AVSLøRER AT HANS BESTE VENN VAR EN SKUESPILLER ANSATT AV TANTEN HANS

Tiktoker avslører at hans beste venn var en skuespiller ansatt av tanten hans (Foto: Reproduksjon/TikTok)

Tiktokeren Lawson Spolansky gikk viralt etter å ha oppdaget at hans barndomsbestevenn faktisk var en skuespiller ansatt av tanten hans.

+ Hvem er Endricks mystiske kjæreste, som fanget oppmerksomheten etter Brasils vennskapskamp

I en video på TikTok fortalte Spolansky at i 2012, da han var fem år gammel, hadde han atferdsproblemer og problemer på skolen. På den tiden sa tanten hans at han måtte “bli en bedre mann”, selv om han bare var et barn.

Noen dager senere skadet han kneet sitt mens han lekte, og en gutt han kalte “Dexter” kom bort til ham og gjorde narr av ham, men guttens mor kom til unnsetning og passet på Spolansky mens barnepiken hans var på do.

Noen måneder senere satt gutten ved siden av ham i klassen hans, og de utviklet etter hvert et vennskap.

I 2018 inviterte gutten Spolansky med på en reise til Paris, Spania og Universal Studios i California, men reisen ble avlyst. Imidlertid så Spolansky et bilde av tanten sin på Instagram sammen med Dexter og moren hans i California, noe som vekket noen mistanker.

I august 2021 var Spolansky i et forhold med en gutt som tilfeldigvis jobbet som bassengrengjører hos Dexter sin mor. Han hørte dem snakke om hvordan Spolanskys tante hadde ansatt Dexter for å være vennen hans, og manageren hennes spilte rollen som moren hans.

Han forklarte også at “terapeuten” hans var søsteren til manageren til Dexter. “Nå er jeg knust, med en rekke tillitsproblemer og føler at jeg aldri har kommet noe sted,” sa Spolansky i sin åpne bekjennelse, som allerede har fått over 1,4 millioner visninger.

“Hva i The Truman Show er denne fyren, kjære vene, dette er galskap,” skrev en TikTok-bruker i kommentarene til videoen. “Jeg kan ikke tro at de lot dette vare så lenge,” sa en annen. “Uten løgn, dette er den sprøeste historien jeg noen gang har hørt,” innrømmet en tredje.

The post Tiktoker avslører at hans beste venn var en skuespiller ansatt av tanten hans appeared first on Instafamosos.

2024-03-28T14:12:16Z dg43tfdfdgfd