Trending:


Mondo lanserer Bane-figur fra Batman: The Animated Series

Mondo har bygget på en heftig serie av figurene sine fra 90-tallets Batman-animerte TV-serie. Tidligere har de gitt ut figurer av Batman, Catwoman, Mask of the Phantasm, Man-Bat, Joker og et par flere karakterer. Nå er en annen karakter på vei, og det er ingen ringere enn tungvekteren Bane. Akkurat nå er den tilgjengelig for forhåndsbestilling på Mondos nettsted for 220 amerikanske dollar.


Peter Bubresko: – Det kom som et sjokk

TV 2-profilen fikk sjokkbeskjeden på jobb.


Lily Gladstone vender tilbake til Cannes som jurymedlem

En kvinnesterk jury skal velge ut Gullpalme-vinneren i Cannes i år.


Skuespilleren Gérard Depardieu løslatt etter avhør

Gérard Depardieu er løslatt etter å ha blitt avhørt om angivelige seksuelle overgrep, opplyser skuespillerens advokat.


60 år gammel argentinsk modell vinner skjønnhetskonkurranse og kan stille til Miss Universe

Alejandra Rodríguez, en 60 år gammel argentinsk modell, vant Miss Universe i Buenos Aires-provinsen sist søndag (21) og kan kvalifisere seg til å delta i den internasjonale utgaven av Miss Universe. The post 60 år gammel argentinsk modell vinner skjønnhetskonkurranse og kan stille til Miss Universe appeared first on Instafamosos.


Ledfoot ikke lenger alene

Forrige gang Ledfoot hadde sitt eget band, skrev han låten «High Hopes» – som Springsteen spilte inn to ganger.


Britney Spears endelig fri fra vergemålet

Popstjerna Britney Spears er blitt enig med sin far om de siste gjenværende stridspunktene i den bitre krangelen dem imellom, to år etter at et omstridt vergemål ble avviklet.


Terminator 2 restaurert på nytt av entusiaster

Filmhistoriens kanskje beste oppfølger, eller i hvert fall en av dem, har til tross for sin kultstatus aldri fått en bredere utgivelse på verken Blu-ray eller nå sist 4K. Noe som til slutt fikk entusiaster til å ta saken i egne hender, som med Star Wars og prosjekt 4K77. Ved hjelp av gamle 35mm-kopier har man sakte, men sikkert begynt å gjenskape Terminator 2 slik den var ment. Uten digitale triks, fargeendringer eller støyreduksjon, noe som...


ABBA-Benny komponerte jingler til svensk radiokanal

ABBA-veteran Benny Andersson har prøvd seg på noe nytt: Han har komponert lydlogoer – såkalte jingler – for den svenske radiokanalen P2.


Billie Eilish til Norge i 2025

Billie Eilish skal spille på Telenor Arena på Fornebu i april neste år.


Syklist dør etter å ha falt 27 meter fra bro i brasiliansk by

En tragedie rystet byen Rio Claro i São Paulo (Brasil) denne søndagen. Kelly Stefani de Oliveira Alves, 38 år gammel, mistet livet etter å ha mistet balansen og falt fra Ponte do Esqueleto-broen, som ligger mellom Cordeirópolis og Limeira.


Retten pålegger Jan Helge Andersen å møte i salen hver dag

Jan Helge Andersen skal ha bedt om å få slippe å følge resten av drapssaken mot seg fra tiltalebanken. Det sier domstolen nei til.


Skuespillerinne gift med sin halvbror lykkes som innholdsprodusent

I et podcastintervju fortalte den tidligere skuespillerinnen Scarlet Vas at hun hadde tjent over 200 000 dollar i en måned på en plattform for salg av innhold sammen med sin ektemann og halvbror. The post Skuespillerinne gift med sin halvbror lykkes som innholdsprodusent appeared first on Instafamosos.


Kjenner du igjen disse formene for selvsabotasje?

Selv om uttrykket «selvsabotasje» antyder at noe er gjort med vilje, kan noen demonstrerte atferder simpelthen være et resultat av vane eller tankeløshet. Likevel er det viktig å være oppmerksom på vår egen atferd. Livet i seg selv kan være utfordrende nok, og det er unødvendig å stå i veien for oss selv. Likevel vil de fleste av oss være skyldige i selvsabotasje på en eller annen måte. For å finne ut om du utsetter deg selv for noen av de vanligste formene for selvsabotasje, klikk gjennom dette galleriet. Du vil sannsynligvis bli overrasket!


Video: Khloé Kardashian overrasker fans med annonsering av nytt familiemedlem

Khloé Kardashian, realityshow-stjernen, varmet hjertene til sine følgere ved å introdusere det nyeste medlemmet av familien sin: en bedårende kattunge kalt Baby Kitty. The post Video: Khloé Kardashian overrasker fans med annonsering av nytt familiemedlem appeared first on Instafamosos.


Midier: Gjert Ingebrigtsen tiltalt for kroppskrenkelse

Friidrettstrener Gjert Ingebrigtsen er tiltalt for kroppskrenkelse, melder flere medier.


Jan har funnet kvinnen fra Flytoget: – Vi ler og alt føles veldig naturlig

Tidligere i april møtte Jan Cloostermann (70) fra Bærum en kvinne på en reise mellom Amsterdam og Bærum, men han turte ikke følge hjertet sitt og spørre om nummeret hennes.


Heks eller helgen? Hvem var egentlig Jeanne d'Arc?

Heltinne, martyr og helgen, Jeanne d'Arc har vært en inkarnasjon av fransk nasjonal identitet og stolthet i seks hundre år. Hun ble kjent som jomfruen av Orléans, for rollen hun hadde da engelskmennene ble slått i 1429, ble Jeanne d'Arc senere henrettet av sine fiender for kjetteri. Hun ble kanonisert som en romersk-katolsk helgen mer enn 500 år senere, og er fortsatt en av Frankrikes høyest aktede og berømte skikkelser. Hennes død, den 30. mai 1431, blir faktisk feiret årlig som en nasjonal festdag. Men hvem var Jeanne d'Arc, og hvorfor er livet hennes så inngrodd i den franske mentaliteten? Klikk deg gjennom galleriet og bli bedre kjent med Jomfruen av Orléans.


Kvinne som mistet armer og ben etter komplikasjon ved nyreoperasjon feirer sine første skritt med proteser

Lucinda Mullins, kjent som Cindy, gikk gjennom en vanskelig tid etter at en rutineoperasjon for å fjerne en nyrestein resulterte i infeksjon og septisk sjokk, noe som førte til at hun mistet alle fire lemmer. The post Kvinne som mistet armer og ben etter komplikasjon ved nyreoperasjon feirer sine første skritt med proteser appeared first on Instafamosos.


Justin Bieber bekymrer fansen ved å poste gråtende bilder på sosiale medier

Sangeren Justin Bieber bekymret fansen ved å publisere en serie bilder på sin offisielle Instagram-konto som viste øyeblikk fra hverdagen hans. The post Justin Bieber bekymrer fansen ved å poste gråtende bilder på sosiale medier appeared first on Instafamosos.


Jerry Seinfeld: "Filmbransjen er død"

I stedet for å stå foran kameraet har Jerry Seinfeld valgt å sette seg i regissørstolen for Netflix-filmen Unfrosted. I et nylig intervju med GQ gikk han i dybden på hvordan det var å for første gang i sin lange karriere gjøre noe helt annet enn å spille skuespill og i stedet regissere, og han holdt virkelig ikke tilbake med ordene. "Det var helt nytt for meg. Jeg trodde jeg hadde gjort noen kule ting, men det var ikke i nærheten av måten disse...


«Mamma Mia!»-musikalen til Oslo og Stavanger

«Mamma Mia!»-musikalen i sin originale, engelske versjon kommer tilbake igjen, denne gangen til Stavanger og Oslo.


NRK får bot etter brudd på sponseregler

Medietilsynet gir NRK en bot på 150.000 kroner etter to brudd på sponsorreglene.


Bandai Namco vil avduke fighterlisten for Dragon Ball Sparking! Zero i morgen

Hvis én ting var klart den dagen Akira Toriyama forlot oss, var det at arbeidet hans hadde gjort ham evig. Sand Land er det siste eksemplet på dette, men i fremtiden vil mesterverket hans, Dragon Ball, også vende tilbake til videospill. Dragon Ball Sparking! Zero Budokai Tenkaichi-serien fortsetter der Budokai Tenkaichi-serien slapp, og byr på episke 3D-kamper med Goku, Vegeta, Trunks, Gohan og alle favorittfigurene våre fra mangaen og de ulike...


Ukrainas Eurovision-artist: – Det som skjer i vårt land, er del av låten

– Det som skjer i vårt land, er en del av låten, sier Jerry Heil, med i duoen som framfører Ukrainas Eurovision-bidrag i Malmö i mai.


Tidenes beste croonere

Croonere, eller såkalte smørsangere, vil alltid ha en plass i våre hjerter. For noen tiår siden fanget en rekke sjarmerende menn publikum med sine jazzinspirerte og hjertevarme sanger. Smørsanger ble først virkelig populære på 1920-tallet, da sangere begynte å dra nytte av den nye dynamikken og balansen som mikrofonen ga dem. Stemmene lød både annerledes og mer detaljerte. Det var nesten som om disse sangerne kjærtegnet publikums øreganger med sin nydelige sang. Stilen utviklet seg gjennom årene og begynte å blande inn elementer fra popmusikken og andre sjangre. Mange av de mest fremtredende musikerne har forlatt oss, men noen av våre samtidssangere holder det fortsatt gående for croonerne. I dette galleriet tar vi et tilbakeblikk på den svunne gylne æraen da croonere dominerte listene. Vi hyller noen av de beste gjennom tidene. Du vil også se at det er håp for både nåtiden og fremtiden. Er du klar? Klikk videre!


Emma Stone avslører at hun nå ønsker å bli kalt ved sitt “ekte navn”

Emma Stone, 35 år, forbløffet internettet ved å si at det ville være "veldig fint" hvis folk refererte til henne ved hennes virkelige navn. The post Emma Stone avslører at hun nå ønsker å bli kalt ved sitt “ekte navn” appeared first on Instafamosos.


Rykter: The Finals-utvikleren Embark lager en Game of Thrones-tittel

Den svenske utvikleren Embark Studios er selvfølgelig mest kjent for fjorårets hit The Finals, men vi vet også at de har actiontittelen ARC Raiders under utvikling. Men kanskje er de nå så store at de har flere team som utvikler spill, og ifølge rykter fra Redanian Intelligence har utvikleren slått seg sammen med den koreanske utgiveren Nexon for å gi ut et online rollespill basert på Game of Thrones. Ifølge kilden vil spillet utspille seg...


Nedgang for Story House Egmont etter utfordrende år

Resultatet for 2023 var ikke mye å skryte av for Story House Egmont, Norges største utgiver av blader, magasiner og tegneserier.


Cameron Monaghan fra Star Wars Jedi lover store ting for Tron: Ares

Det er godt over ti år siden vi sist satte oss ned i kinosalen for å se en Tron-film, men Disney ønsker å bringe lyssyklusene og de funky draktene tilbake i Tron: Ares. Med Jared Leto i hovedrollen, av alle mennesker, er denne tilbakekomsten til franchisen i ferd med å ta fart for å ha premiere i slutten av 2025. Leto får selskap av Cameron Monaghan, stjernen i Star Wars Jedi-spillene. I et intervju med Collider fortalte Monaghan nylig om den...


Emma Stone snakker om hvordan hun følte seg med spøken som Jimmi Kimmel gjorde under Oscar-seremonien

Skuespilleren fra "Poor Things" har endelig snakket om hvordan hun virkelig følte seg med spøken som programleder Jimmi Kimmel gjorde under Oscar-seremonien. The post Emma Stone snakker om hvordan hun følte seg med spøken som Jimmi Kimmel gjorde under Oscar-seremonien appeared first on Instafamosos.


Gérard Depardieu kan bli satt i varetekt av fransk politi

Skuespilleren Gérard Depardieu var mandag innkalt til avhør hos politiet og risikerer å bli plassert i varetekt.


Rebel Wilsons bok blir sensurert av forlaget i Storbritannia på grunn av anklagene mot Sacha Baron Cohen

Rebel Wilsons minnebok, kalt "Rebel Rising," blir sensurert i Storbritannia på grunn av påstander om upassende oppførsel fra skuespilleren og komikeren, Sacha Baron Cohen, under innspillingen av filmen "The Brothers Grimsby" fra 2016, der de to jobbet sammen. The post Rebel Wilsons bok blir sensurert av forlaget i Storbritannia på grunn av anklagene mot Sacha Baron Cohen appeared first on Instafamosos.


Svensk avis advarer: «Swifties» kan nektes adgang på Stockholm-konserter – selv med billett

Det er solgt 200.000 billetter til Taylor Swifts konserter i Stockholm. Disse billettene er personlige – og det kan skape problemer, ifølge Svenska Dagbladet.


«Armand» åpner norsk filmfestival etter Cannes-premiere: – Vel så nervepirrende

Filmen «Armand» har Cannes-premiere i mai. Nå er det klart at den også blir åpningsfilm på festivalen Oslo Pix 26. august.


Taylor Swift kaprer de 14 øverste plassene på Billboards hitliste

Taylor Swifts nye album fortsetter å slå rekorder. Nå har artisten tatt de 14 øverste plassene på USAs hitliste Billboard Hot 100.


Overtidsdrama da Odd reddet uavgjort mot Viking: – Godt å se den gå inn

Viking så ut til å ta seieren etter en sterk vending, men langt inne i overtiden reddet Mikael Ingebrigtsen 3-3 for Odd.


Morsom video: Redde katter er i stand til utrolige ting

Den morsomme videoen som viser en sammensetning av øyeblikk der redde katter beviste at de kan gjøre alt får internettbrukere til å bryte ut i latter!


Modell når 6 millioner følgere og erklærer ‘fans elsker lubne jenter’

Influenseren Gracie Bon feiret å ha nådd 6 millioner fans på Instagram med et dristig innlegg der hun fortalte fansen at de 'liker lubne jenter' The post Modell når 6 millioner følgere og erklærer ‘fans elsker lubne jenter’ appeared first on Instafamosos.


− Hvor er dere, Eva Stenbro?

Etter en del engasjerte år med likestillingsutfordringer for gutter og menn har jeg lagt merke til noen påfallende forskjeller.


Nicole Kidman vil ikke bak kamera: – Jeg ville vært en forferdelig regissør

Nicole Kidman har ingen ambisjoner om å bli regissør, røpet hun da hun i helgen mottok en hederspris fra det amerikanske filminstituttet.


Swifts nye album rett til topps på Billboard-lista

Aldri før har et album blitt strømmet så mye på ei uke som Taylor Swifts «The Tortured Poets Department». Utgivelsen gikk rett til topps på Billboard-lista.


Askepotts stygge stesøster reiser til Cannes for å vise seg fram

Endelig skal Askepotts stesøster tre fram fra skyggen. Aller først skal hun vise seg for et internasjonalt marked under Cannes-festivalen i mai.


Produksjonsplanen for Extraction 3 er i ferd med å bli satt opp

Selv om Netflix slipper noen absolutte stinkere, gir streameren oss også ganske mange spennende og morsomme prosjekter i disse dager. En slik filmserie som passer inn i denne kategorien er den Chris Hemsworth-ledede actionfranchisen Extraction, som nylig fikk en oppfølger som debuterte på strømmetjenesten i fjor sommer. Filmen har tydeligvis vært en ganske stor hit for Netflix, da de deltok på Sands: International Film Festival i helgen, Russo...


Avengers-regissørene overrasket over at Downey Jr. ønsker å gjenta sin rolle som Iron Man

Det var relativt nylig at Robert Downey Jr. kom med en kommentar om fremtiden til Iron Man, og det faktum at han gjerne ville komme tilbake til rollen hvis han fikk muligheten. En rollefigur som har blitt en del av ham selv, og som det ikke er så lett å gi slipp på. Hans uttalelse var ganske uventet, og den har tilsynelatende skapt en viss forvirring hos Avengers regissørene Joe og Anthony Russo, som som kjent var ansvarlige for å gi karakteren...


TV 2: Rettssak mot Gjert Ingebrigtsen tidligst i september

Saken kommer trolig opp først etter sommerens OL og EM.


Planer for kong Charles IIIs begravelse oppdateres

Kong Charles III, som ble diagnostisert med kreft for nesten tre måneder siden, har hatt en betydelig forverring i sin helsetilstand ifølge nettstedet The Daily Beast. The post Planer for kong Charles IIIs begravelse oppdateres appeared first on Instafamosos.


Fantastiske latinamerikanske forfattere å sette på leselista

I enhver diskusjon om litteraturens politiske makt, eller poesiens evne til å fremheve kulturell bevissthet, kan man ikke unnlate å nevne en rekke latinamerikanske forfattere. I løpet av de siste 200 årene har latinamerikanske romanforfattere, poeter og dramatikere forskjøvet grensene for konvensjonell fortelling, utfordret skillet mellom fakta og fiksjon og vist litteraturens unike, materielle kraft. Bidragene til latinamerikanske forfattere har hatt en sterk innflytelse. Her er alt fra den magiske realismen som fulgte den latinamerikanske blomstringen på 1960-tallet, som blåste ny vitalitet inn i den globale skjønnlitteraturen, til den cubanske poesien og prosaen som definerte en uavhengighetsbevegelse, til alle oppvekstromanene som bidrar til å bearbeide den latinamerikanske diasporaen for hele vårt verdenssamfunn. I dette galleriet tar vi en titt på noen av de mest innflytelsesrike latinamerikanske forfatterne i historien.


BBC-programleder brukt i reklame for insektspray - KI-juks lå bak

At en velkjent naturprogramleder for BBC reklamerte for en insektspray viser seg å være resultatet av en KI-svindel.


Monica Lewinsky blir viral på sosiale medier med en meme av Taylor Swift og ironiserer over saken med Bill Clinton

Monica Lewinsky, 50 år gammel, fikk oppmerksomhet fra internettbrukere ved å delta på "Asylum" trenden til Taylor Swift, som inkluderer en av sangene fra sangerens nye album, med en ironisk meme som spøker med hennes affære med Bill Clinton, tidligere president i USA. The post Monica Lewinsky blir viral på sosiale medier med en meme av Taylor Swift og ironiserer over saken med Bill Clinton appeared first on Instafamosos.