Nyheter

Trending:


«Mad Max»-skaper George Miller slapp løs «Furiosa» i Cannes

Nå er den postapokalyptiske actionfilmen «Furiosa: A Mad Max Saga» klar til å slippes løs – og først ut var filmfestivalen i Cannes.


Marvel's Midnight Suns regissør mener kort var årsaken til kommersiell flopp

Sid Meier-elev og strategilegende Jake Solomon ønsker å spre vingene sine. Etter 23 år hos Firaxis går utvikleren videre til Midsummer Studios, som skal fokusere på livssimuleringsspill. Om sin fremtid og sin nære fortid fortalte Solomon til VGC om det siste prosjektet han jobbet med hos Firaxis, Marvel's Midnight Suns, som var en kritikersuksess som ikke klarte å tiltrekke seg så mange spillere. "Jeg tror kortene var et stort problem",...


Amanda Holden, 53 år gammel, poserer med et flott antrekk med miniskjørt

Programleder Amanda Holden, 53, gjorde en dristig pose mens hun viste frem sitt antrekk med miniskjørt mandag (13) på kontoret til Heart FM. The post Amanda Holden, 53 år gammel, poserer med et flott antrekk med miniskjørt appeared first on Instafamosos.


Morsom video: Skilpadde skremmer nesten hund og hest til døden

En super morsom video fanger oppmerksomheten til internettbrukere. I opptaket blir en hund og en hest skremt av en skilpadde!


Bli kjent med “sinne-ritualet”, den nye trenden som sprer seg blant kvinner

I "sinnritualene" betaler kvinner mye for å rope og bryte kvister for å gi slipp på alle sine negative følelser. The post Bli kjent med “sinne-ritualet”, den nye trenden som sprer seg blant kvinner appeared first on Instafamosos.


Sakkyndige om Jan Helge Andersen: Høy risiko for nye seksuelle overgrep

Baneheia-tiltalte Jan Helge Andersen har en blandet personlighetsforstyrrelse og er diagnostisert som pedofil, lyder konklusjonen fra de sakkyndige i retten.


Mr. & Mrs. Smith kommer tilbake for en andre sesong

Prime Video har avslørt at et annet av deres nylige og populære prosjekter vil komme tilbake for en ny sesong i fremtiden. Serien Mr. & Mrs. Smith kommer tilbake for en andre sesong, med Donald Glover og Maya Erskine tilbake i hovedrollene, og Francesca Sloane vil nok en gang lede prosjektet som showrunner. I en kommentar til fornyelsen uttalte Jennifer Salke, sjef for Amazon MGM Studios, følgende: "Suksessen til den første sesongen, med sin...


Legally Blonde prequel-serie bestilt av Prime Video

Hvis du har ventet på at Reese Witherspoon skal vende tilbake til karakteren Elle Woods for mer Legally Blonde, trenger du kanskje ikke å vente så mye lenger. Prime Video har bestilt en prequel-serie basert på de elskede filmene som vil dreie seg om Elle mens hun jobber seg gjennom videregående skole. Selv om ingen informasjon om rollebesetningen er avslørt ennå, vil dette uten tvil se en annen og yngre skuespillerinne spille rollen som Elle,...


Shabana Rehmans minnepris: I dag braker det løs med debatt

To debatter, norsk kvalitetsmusikk og en hederspris på Carls i Oslo. Alt i avdøde Shabana Rehmans ånd.


Derfor feirer vi 17. mai

Vet du egentlig hvorfor vi feirer nasjonaldagen?


Kong Frederik om kong Harald: – En hjertelig herre som gjerne hjelper en ung konge

– Jeg har følt meg enormt trygg ved hans side, sa Danmarks nybakte kong Frederik om kong Harald. Han skrøt også av prinsesse Ingrid Alexandra.


Happy Gilmore 2 offisielt annonsert på Netflix

Happy Gilmore er en klassisk komedie. Den er en av Adam Sandlers beste filmer, og forteller historien om en hockeyspiller som finner ut at han har et skjult talent for golf. Og nå, nesten tre tiår etter utgivelsen, får komedien fra 1996 en oppfølger. Netflix annonserte (takk, The Hollywood Reporter) at de bestilte filmen, og at Sandler ville komme tilbake for å spille hovedrollen. Detaljer som manusforfatter, regissør og mer ble utelatt, så vi...


Kokker får ikke lov å kritisere Gilde: – Åpenbart uheldig

Landets fremste kokker får ikke lov til å kritisere produkter de mener er dårlige.


Kronprinsparet tok med danskenes kongepar på T-banen

Danske kong Frederik og dronning Mary tok T-banen fra Stortinget til Ulsrud i Oslo med kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit. De skal på tur i Østmarka.


Nobelprisvinner Alice Munro er død, 92 år gammel

Den canadiske novellemesteren og nobelprisvinneren Alice Munro er død. Hun ble 92 år gammel.


Ingrid Bjørnov får kongelig utmerkelse

Kong Harald har utnevnt Ingrid Bjørnov til Kommandør av Den Kongelige Norske St. Olavs Orden for sitt fremragende musikalske virke.


Kong Charles avslører at han har mistet smakssansen

Under et besøk på et militærmuseum avslørte den britiske kongen nye detaljer om kreftsykdommen.


Stjernen fra serien ‘Glee’ avslører at hun er gravid med en jente: ‘min datter’

Lea Michele feiret morsdagen ved å avsløre at hun venter en jente! Skuespilleren og sangeren vil bli mor for andre gang, begge barna er resultatet av forholdet hennes med Zandy Reich. The post Stjernen fra serien ‘Glee’ avslører at hun er gravid med en jente: ‘min datter’ appeared first on Instafamosos.


Møt “Barbara Rhubarb”, den nye TikTok-trenden

«Barbara Rhubarb» er den nye trenden på TikTok som oversvømmer For You-siden med videoer som har millioner av visninger. The post Møt “Barbara Rhubarb”, den nye TikTok-trenden appeared first on Instafamosos.


Kelly Clarkson avslører hennes slankemiddel etter å ha mistet 27 kg

I løpet av episoden av "The Kelly Clarkson Show" sist mandag (13) avslørte sangeren Kelly Clarkson at hun brukte et medikament for å gå ned i vekt og gikk ned 27 kg. The post Kelly Clarkson avslører hennes slankemiddel etter å ha mistet 27 kg appeared first on Instafamosos.


Video: Kong Charles III avduker urovekkende portrett av seg selv

På tirsdag avduket den 75 år gamle kong Charles III et nytt offisielt portrett av seg selv, malt av kunstneren Jonathan Yeo. Portrettet, som mange kongelige observatører raskt beskrev som "urovekkende", ble presentert i Blue Drawing Room på Buckingham Palace. The post Video: Kong Charles III avduker urovekkende portrett av seg selv appeared first on Instafamosos.


Olivia Munn avslører at hun gjennomgikk en total hysterektomi midt i kampen mot kreft

Skuespilleren Olivia Munn, 43, tok drastiske skritt i kampen mot brystkreft ved å gjennomgå en total hysterektomi i april, der hennes livmor, eggledere og eggstokker ble fjernet. The post Olivia Munn avslører at hun gjennomgikk en total hysterektomi midt i kampen mot kreft appeared first on Instafamosos.


Brøt ut i latter av det svensken sa om Petter Northug

Tidligere konkurrenter tok «et siste farvel» med langrennskongen.


Donald Trump hyller oppdiktet kannibal

– En vidunderlig mann, ifølge Trump.


Adam Sandler med oppfølger til 1996-komedien «Happy Gilmore»

Adam Sandler trår på ny til som ishockeyspilleren som blir motvillig golfer i en oppfølger til 1996-komedien «Happy Gilmore».


Yellowjackets: Innspillingen av sesong 3 har startet

Etter den utrolig spennende første sesongen av Yellowjackets og den nesten like godt gjennomførte sesong to, er det nok flere enn oss i redaksjonen som venter på sesong tre. Hvis du er en av dem, er vi glade for å kunne melde at produksjonen offisielt har startet etter å ha blitt forsinket av fjorårets Hollywood-streik. Hvis alt går etter planen, bør vi kunne følge det ulykksalige fotballaget ganske tidlig i 2025, og se hva slags galskap Misty...


Utestengt i 35 kamper. Nå snakker han ut: – Litt artig

Svarer på kritikken etter skandalescenene i Eliteserien.


Christian Printzell Halvorsen blir ny Schibsted-sjef

Christian Printzell Halvorsen blir ny Schibsted-sjef. Han tar over etter Kristin Skogen Lund.


Supergirl: Woman of Tomorrow kommer på kino sommeren 2026

Den andre store DC Universe -filmen har nå et premierevindu.


Ny Olsson-oppdatering: – Det viktigste er at han får et godt liv

Det er uvisst om Kristoffer Olsson (28) kommer til å spille fotball igjen, forteller Midtjylland-direktør Claus Steinlein.


Mortal Kombat 2 har premiere i oktober 2025

Da Jonas fortalte at oppfølgeren til Mortal Kombat-filmen fra 2021 var ferdig innspilt i januar virket han håpefull om at vi ville få se den innen utgangen av 2024. Min stakkars svenske venn vil bli veldig skuffet... Warner Bros. har nemlig sendt ut en pressemelding der de kunngjør at filmen, som enkelt nok heter Mortal Kombat 2, vil ha premiere 24. oktober 2025 hvis alt går etter planen. Det stemmer: 2025, ikke 2024, så det er fortsatt 17...


Rørende video: Datter tar farvel med mor som underholdt verden ved å spille trekkspill for dansende hund

Morsdag er en følelsesladet dag, spesielt for de som har mistet mødrene sine. I denne forbindelse har en spesifikk hyllest fanget oppmerksomheten og rørt nettet.


Politikere i Bærum setter foten ned for prinsesse Märtha Louise

Prinsesse Märtha Louises utbyggingsplaner på Stabekk er inntil videre stanset. Politikerne i Bærum setter byggeforbud foran prinsessens behov for mer plass.


Brannmenn og frivillige redder 2 hester fast i gjørmen i dramatisk redningsaksjon

Nesten 40 personer jobbet i 5 timer for å redde to hester som satt fast i dyp gjørme. The post Brannmenn og frivillige redder 2 hester fast i gjørmen i dramatisk redningsaksjon appeared first on Instafamosos.


Squid Game sesong 2 slippes i desember, sier Lee Jung-jae

Lee Jung-jae, stjernen fra Squid Game sesong 1 og dens etterfølger, har sagt at den andre sesongen kommer i desember. I en samtale med Business Insider mens han promoterte The Acolyte, der Lee Jung-jae spiller en Jedi-ridder, sa skuespilleren via en oversetter at "[Squid Game sesong 2] vil bli utgitt i desember." Han holdt tydeligvis kortene tett til brystet, men klarte likevel å røpe denne detaljen. Vi har sett litt promotering for Squid Game...


Hvem var Hollywoods it-jente det året du ble født?

Sannsynligheten for å slå gjennom i Hollywood er mikroskopisk. Men mange talentfulle kvinner har tatt utfordringen og kjempet seg frem – og bidratt til å forme denne bransjen som vi alle elsker. Hvilken berømt kvinne var mest populær det året du ble født? Bla gjennom galleriet og se mer om disse stjernene.


Hvem er mest sexy av kvinnene som har forlatt oss?

Disse vakre kvinnelige kjendisene er ikke lenger blant oss, men skjønnheten deres vil aldri falme. Så hvem er verdens mest sexy kvinner som IKKE er i live? Bla gjennom galleriet og ta en titt på disse fantastiske, veldreide og sofistikerte stjernene.


En mann skjærer en sandwich på en spesiell måte, og bildet blir viral

Ryan Duff kuttet sandwichen sin på en måte som gikk viralt på sosiale medier. The post En mann skjærer en sandwich på en spesiell måte, og bildet blir viral appeared first on Instafamosos.


Billettene revet bort – flytter konsert med Joost Klein til større scene

Joost Klein bekjentgjorde at han la ut på Europa-turné tidlig neste år rett før han ble utestengt fra Eurovision-finalen.


Kong Frederik vitset om «Skam» og Birkebeinerrennet

Kong Frederik åpnet opp om å ha tapt mot kronprins Haakon i Birken og vitset om smitte fra norsk ungdomsslang på slottet tirsdag.


Espen Nakstad og Bernt Hulsker skal være med på 71 grader nord-jubileum

Skal kjempe mot Hollywood-frue, artister, programledere og skuespillere om den uhøytidelige tittelen «Norges tøffeste kjendis».


Ukrainsk modell med verdens største kinn avslører “før og etter” av hennes ansiktskirurgi

Den ukrainske modellen Anastasia Pokreschchuk, kjent som eieren av verdens største kinn, viste frem "før og etter" etter en serie operasjoner på kroppen sin. The post Ukrainsk modell med verdens største kinn avslører “før og etter” av hennes ansiktskirurgi appeared first on Instafamosos.


Historien om hvordan Megalopolis ble til, høres vanvittig ut

Francis Ford Coppolas Megalopolis har nettopp fått sin første teasertrailer, og hvis du har fulgt denne filmen i lengre tid, vet du at det er et mirakel at vi i det hele tatt har kommet så langt. En 40 år lang reise for Coppola har endt opp med denne filmen, som har kostet ham 120 millioner dollar av hans egne penger. Ifølge The Guardian har innspillingen av filmen vært utrolig kaotisk. Et medlem av filmteamet sa "det var som å se et togvrak...


Familien til vokseninnholdsstjernen snakker om hennes helsetilstand etter koma

Familien til vokseninnholdsstjernen Emily Willys gir oppdateringer om hennes helsetilstand etter et hjertestans som resulterte i koma. The post Familien til vokseninnholdsstjernen snakker om hennes helsetilstand etter koma appeared first on Instafamosos.


Stormy Daniels kan rømme landet hvis Trump ikke dømmes

Frykter at Donald Trump går fri.


Dommer brøt ut i gråt under forklaringen til moren til Lena Sløgedal Paulsen

– Jeg kommer til å savne deg mamma, når vi ikke skal være sammen mer på 17. mai. Det var den siste samtalen vi to hadde før den fryktelige tragedien, sa Klara Sløgedal fra vitneboksen.


Donnie Yens karakter fra John Wick: Chapter 4 får sin egen film

I hver eneste John Wick-film dukker det opp en tøffing fra fortiden hans som vi ikke var klar over før de dukket opp. I kapittel 4 blir vi introdusert for Caine, en blind leiemorder spilt av Donnie Yen, som tilbringer en god del av filmen med å jakte på Mr. Wick. Nå, ifølge Deadline, er Yen i ferd med å få sin egen spinoff-film. Som en del av avtalen Chad Stahelski, franchisens regissør og skaper, inngikk med Lionsgate, kommer John...


Komiker skal spille Ingmar Bergman i thriller om mesterregissørens tunge år

Den svenske komikeren og skuespilleren Robert Gustafsson skal spille Ingmar Bergman i en kommende langfilm om mesterregissøren.


Billie Eilish gjør fotoshoot bundet med tau i taket

Sangeren Billie Eilish har publisert bilder fra bak kulissene av sin fotoshoot for magasinet Rolling Stone. Sangeren var bundet med tau i taket og hadde på seg dristige antrekk. The post Billie Eilish gjør fotoshoot bundet med tau i taket appeared first on Instafamosos.


Inspirerende antrekk fra Filmfestivalen i Cannes opp gjennom årene

Lady Di, Angelina Jolie og Cate Blanchett – disse kjendisene har satt sine spor på den røde løperen på Filmfestivalen i Cannes, både som skuespillere og moteikon. Årets filmfestival er i gang, og vi har laget dette galleriet for å gi deg et tilbakeblikk på noen av de mest uforglemmelige antrekkene som fortsetter å inspirere mange av oss. Hvilke er dine favoritter?