TAYLOR SWIFT SKAL HA AVSLåTT ET TILBUD På 9 MILLIONER DOLLAR FOR EN PRIVAT KONSERT I DE FORENTE ARABISKE EMIRATER

Taylor Swift, 34 år gammel, skal ha avslått et tilbud på 9 millioner dollar for å holde en privat konsert i De forente arabiske emirater, ifølge rapperen French Montana.

+ Íkone fra ‘Star Wars’ deler detaljer om sitt hektiske kjærlighetsliv i ny selvbiografi

Forrige måned delte den 39 år gamle rapperen på sine sosiale medier et skjermbilde av en melding fra noen som tilbød ham 1 million dollar for å opptre, og fra en annen person, hvis navn Montana sensurerte, som fikk tilbud om å opptre for 9 millioner dollar i desember.

“Noen har nettopp sendt meg et tilbud om konsert. Hvem tror dere får de 9 millionene?”, skrev han i sitt nå slettede innlegg. Nå, i et nylig intervju med VladTV, hevdet rapperen at denne personen var Swift.

“De hadde et tilbud om konsert for meg og Taylor. Hun 9 millioner dollar, jeg 1 million dollar. Et sted i De forente arabiske emirater,” sa han. Det er ikke kjent hvorfor Swift angivelig avslo tilbudet, men penger er definitivt ikke et problem for henne, da hun ble utnevnt til milliardær tidligere denne måneden.

“Den 34 år gamle popstjernen har samlet en estimert formue på 1,1 milliarder dollar, basert på inntektene fra svært vellykkede turneer, verdien av musikkatalogen hennes og hennes eiendomsportefølje,” rapporterte magasinet Forbes.

Dette innholdet ble opprettet med hjelp fra AI.

The post Taylor Swift skal ha avslått et tilbud på 9 millioner dollar for en privat konsert i De forente arabiske emirater appeared first on Instafamosos.

2024-04-15T14:23:23Z dg43tfdfdgfd