SøTE VIDEOER: DETTE ER DE MEST ROMANTISKE KATTENE DU VIL SE I DAG

Den supersøte videoen som viser ulike kattunger som de mest romantiske skapningene i verden, er alt du trenger å se i dag!

+ Klikk her for å se videoen

Klippet, delt på Instagram, viser flere videoer av kattepar som viser sin kjærlighet gjennom klemmer, kyss og andre former for kjærlighetsuttrykk.

Videoen, som ble postet for noen dager siden, har allerede mottatt over 100 000 visninger, i tillegg til mer enn 8 000 likerklikk og flere kommentarer fra internettbrukere som ble rørt av scenen.

“Så søt video, du kan se den om og om igjen!” sa en Instagram-bruker. “Hvordan kan man ikke elske dem?” kommenterte en annen. “Hvis mennesker elsket hverandre slik, tror du ikke at verden ville vært et bedre sted?” reflekterte en tredje internettbruker.

Hvis parene i videoen fikk deg til å lure på om katter er monogame, vil svaret overraske deg. Ifølge eksperter, selv om mange dyr danner engasjerte partnerskap, faller ikke katter inn under denne kategorien.

“Katter har ikke primære seksuelle partnere, de danner ikke kjærlighetsrelasjoner, de danner ikke parbånd,” uttalte eksperten Mikel Delgado, en forsker som studerer kattenes atferd, i en samtale med nettstedet Slate. Dette innholdet ble skapt med hjelp av AI

2024-04-12T01:37:17Z dg43tfdfdgfd