SYLVESTER STALLONE AUKSJONERER BORT SIN PERSONLIGE SAMLING AV LUKSUSKLOKKER, INKLUDERT VERDENS SJELDNESTE KLOKKE

Skuespilleren Sylvester Stallone skal auksjonere bort sin personlige samling av 11 luksusklokker, inkludert et av verdens sjeldneste klokker: en Patek Philippe Grandmaster Chime, som forventes å innbringe opptil 5 millioner dollar.

+Klikk her for å se videoen der Sylvester Stallone viser fram klokkene sine

Det er kun produsert syv enheter av Grandmaster Chime over hele verden. “Jeg måtte appellere til visse myndigheter, skrive mange brev til styret og til slutt ble det bestemt at jeg skulle være eieren av et av disse fantastiske kunstverkene“, forklarte han.

Klokken, som er kalt “den hellige gral”, har 20 forskjellige funksjoner, inkludert en lydmekanisme som rapporterer dato og tid.

Et annet Patek Philippe-modell fra Stallones samling er verdsatt til 400 000 dollar. Klokken har en olivengrønn urskive med 32 baguetteformede Wesselton-diamanter i et rustfritt stålhus.

Klokker brukt i filmer vil også bli auksjonert bort, samt en modell laget for å feire skuespillerens 60-årsdag, som kan selges for 50 000 dollar.

En Rolex-klokke lansert i 2016 for å markere 60-årsjubileet for en modell som var den første til å vise dag og dato separat kan også selges for 50 000 dollar.

I en video laget av Sotheby’s, et auksjonshus for luksusvarer, fortalte Stallone at hans lidenskap for å velge klokker begynte da han så det gylne uret til Gregg Allman fra Allman Brothers Band. “Det var det vakreste jeg noensinne hadde sett,” sa skuespilleren.

Foto og video: Instagram @sothebys. Dette innholdet er skapt med hjelp av AI og revidert av redaksjonsteamet.

The post Sylvester Stallone auksjonerer bort sin personlige samling av luksusklokker, inkludert verdens sjeldneste klokke appeared first on Instafamosos.

2024-05-10T00:20:02Z dg43tfdfdgfd