Nyheter

Trending:


Nå skal Melania Trump «fortelle sannheten»: – Dypt personlig

Donald Trumps kone skal gi ut bok.


Stjernefest i Venezia – norsk film kan vinne Gulløven

Filmstjernene har gått ned den røde løperen, og prisutdelingen av årets Gulløve finner sted i Venezia i kveld. Den norske filmen «Kjærlighet» er blant de nominerte.


Gjert Ingebrigtsens advokat reagerer sterkt på avpublisering: – NRK tar part i en straffesak

Advokat John Christian Elden går hardt ut mot NRKs beslutning om å trekke TV-serien om friidrettsfamilien Ingebrigtsen.


Erkjenner straffskyld for etter snikfilming under Arendalsuka

John Anders Røse innrømmer snikfilming under Arendalsuka i august.


Leger legger ut bilder i bikini som protest mot studie

Leger i bikini oversvømmer sosiale medier med selfies som protest mot en studie som indikerer at det er 'lite profesjonelt' å dele slike bilder. The post Leger legger ut bilder i bikini som protest mot studie appeared first on Instafamosos.


Christian Ringnes bekrefter kjæreste: – Først falt jeg for kunsten, og etterpå for kunstnerinnen

I mars ble det klar at eiendomsmilliardæren og hans daværende forlovede gikk hvert til sitt. Nå har han funnet lykken på ny.


Charli XCX og Troye Sivan sjokkerer fansen med en provoserende fotoshoot

Sangerinnen Charli XCX og sangeren Troye Sivan delte nye bilder fra en nylig fotoshoot hvor Charli poserer i dristige og provoserende antrekk. På ett av bildene har hun på seg små shorts, et blondeliv og en rosa BH mens hun poserer omgitt av såpeskum. The post Charli XCX og Troye Sivan sjokkerer fansen med en provoserende fotoshoot appeared first on Instafamosos.


Video: Kvinne viser for mye etter at en vindmaskin løfter skjørtet hennes på scenen til en fest

En kvinne som gikk opp på scenen under en fest for å danse, endte med å vise mer enn hun ønsket da en vindmaskin plutselig løftet skjørtet hennes. The post Video: Kvinne viser for mye etter at en vindmaskin løfter skjørtet hennes på scenen til en fest appeared first on Instafamosos.


– Erkjenner at han drepte Hamse Hashi på Mortensrud

Til uka vil Valon Avdyli (37) forklare seg om skuddene som drepte Hamse Hashi Adan på Mortensrud.


Presten er forbanna: – En skam

Både presten og kirketjeneren har kjent på sinne etter sjokkbeskjeden.


Støre åpnet festival på Mortensrud – roste de «analoge» møtene

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) trakk fram betydningen av å treffes ansikt til ansikt da han lørdag åpnet den tiende Mortensrudfestivalen i Oslo.


Anya Taylor-Joy ønsker å spille Elsa fra Frost i en spillefilm

Med den konstante strømmen av nyinnspillinger i spillefilmform fra Disney, vil det sikkert ikke ta lang tid før Frost får samme behandling. Hvis det blir tilfelle, hvem skal i så fall ta på seg ansvaret for å spille de berømte Elsa og Anna i den hypotetiske filmen? Mens Anna fortsatt er uviss, har én skuespillerinne kastet seg inn i kampen om å bli Elsa. I et intervju med Vogue nevnte Anya Taylor-Joy at av alle Disney-figurene hun gjerne skulle...


Utsatt for utpressing etter hytteinnbruddet: «Jeg vil jakte deg som en hund»

Sist søndag kunne Lofotposten fortelle at det hadde vært innbrudd i luksushytta til Lars Ole Johansen på Gjermesøya på Ballstad.


Fansen tror de kan ha knekt hvem som skriver LoL Worlds 24-sangen

Ryktene begynner å virvle på nettet om hvilken artist eller hvilket band som har fått i oppgave å lage reklamesingelen for årets League of Legends 'verdensmesterskapstema. Det kan virke umulig å koke det ned til det rette alternativet, men mange peker på Linkin Park, som kommer i kjølvannet av kunngjøringen av deres nye sanger(les her). Ryktene er heller ikke helt uten holdepunkter: https://x.com/Beaneuw/status/1832031963424731332...


Paramount deler en haug med Yellowstone Sesong 5 Del 2-bilder

Det er faktisk bare rundt to måneder til Yellowstone returnerer til Paramount+ for å avslutte sin mye utskjelte sesong 5. Den siste episoden av episoder vil debutere fra 11. november (for de i Storbritannia), og med det i tankene har Paramount nå delt noen bilder for den kommende episoden. På bildene får vi se hele hovedrollebesetningen i aksjon (bortsett fra Kevin Costners John Dutton selvfølgelig), og til og med noen glimt på den berømte...


Liverpool-legende Ron Yeats er død 86 år gammel

Liverpool tar idag farvel med sin tidligere kaptein Ron Yeats som er død 96 år gammel. – Yeats har de siste årene slitt med Alzheimers Liverpool skriver: Med ordene til Bill Shankly, en «koloss» i klubbhistorien, døde skotten fredag ​​kveld i en alder av 86 år, etter å ha lidd av Alzheimers de siste årene. […]


Ida Nysæter Rasch tok valg om privatlivet: – Aldri hatt et ønske om det

Hundretusenvis ser henne på TV, men NRK-profilen har aldri vært glad i oppmerksomheten.


Amazon vil fortsette “The Grand Tour” med nye verter etter at trioen forlater programmet

Amazon vil fortsette produksjonen av "The Grand Tour", men med andre verter, ettersom de nåværende, Richard Hammond, James May og Jeremy Clarkson, vil forlate programmet.


Endelig fikk pappa slippe

Dagen pappa tok sitt siste åndedrag, ble mer som en lettelse for meg.


Nicole Kidman beste kvinnelige skuespiller i Venezia

Australske Nicole Kidman ble i Venezia kåret til beste kvinnelige skuespiller for innsatsen i den erotiske thrilleren «Babygirl».


Realitystjerne overrasker fansen etter å ha startet et forhold med en kjendis

Kady McDermott, stjerne fra realityserien Love Island, overrasket sine fans etter å ha startet et forhold med en mystisk mann. The post Realitystjerne overrasker fansen etter å ha startet et forhold med en kjendis appeared first on Instafamosos.


John Christian Elden reagerer kraftig på avpubliseringen av «Team Ingebrigtsen»

Avpubliseringen av «Team Ingebrigtsen» får Gjert Ingebrigtsens forsvarer til å reagere.


Flytter fra kona – igjen: – Det er ingen krise

David de Gea kunne endelig flytte hjem til kona i fjor. Nå har han måttet forlate henne igjen.


Marvels Vision-serie legger til Picard-stjerne

Marvels Vision-serie fortsetter å skyte fart og legger til en ny stjerne til sin stadig voksende rollebesetning. Todd Stashwick, kjent for Star Trek: Picard, 9-1-1: Lone Star, og The Originals blir med på prosjektet, og gjenforenes dermed med Picard-showrunner Terry Matalas. Det er foreløpig uklart nøyaktig hva Stashwicks rolle blir, men ryktene peker på at han skal være en slags snikmorder som skal spore opp Vision. Serien Vision blir finalen i...


Brutale overgrep for åpen scene

Hun ble dopet ned av sin egen ektemann og voldtatt av nærmere ett hundre menn. Men franske Gisèle Pélicot har tatt en nådeløs hevn.


Skaper av voksent innhold sier at hun har økt inntektene sine ved å lage eksotiske retter for abonnenter

Den brasilianske innholdsskaperen Kerolay Chaves har funnet en ny måte å knytte bånd til sine abonnenter: å lage eksotiske retter på bestilling via sin plattform. The post Skaper av voksent innhold sier at hun har økt inntektene sine ved å lage eksotiske retter for abonnenter appeared first on Instafamosos.


Spansk regissør vant Gulløven – norsk film nådde ikke opp

Pedro Almodovars film «The Room Next Door» stakk av med den gjeve Gulløven på filmfestivalen i Venezia. Den norske filmen «Kjærlighet» nådde ikke opp.


En ny dokumentarfilm om Jimi Hendrix er på vei.

Den legendariske rockestjernen Jimi Hendrix' dødsbo har gitt tillatelse til at det kan lages en dokumentarfilm om ikonets tid i London. Filmen kommer fra Network Entertainment, Jimi vil bli regissert av Emmy og er nominert til Bao Nguyen - kjent for The Greatest Night in Pop - og skildrer Hendrix' opprinnelseshistorie og vei til stjernestatus. Nguyen sa: "Å fortelle historien om Jimi Hendrix under hans avgjørende år i London er både en stor ære...


SAG-AFTRA-forhandlingene gjør fremskritt

SAG-AFTRASAG-AFTRA, den amerikanske fagforeningen som representerer mange skuespillere og stemmeskuespillere, har jobbet hardt for å få rettferdig AI-beskyttelse fra videospillselskaper, og det ser ut til at de lykkes. Rapporter tyder på at organisasjonen har klart å få 80 selskaper (og telling) til å godta vilkårene deres, så de nåværende streikene til stemme- og mocap-skuespillere kan snart komme til en slutt. Streikene, som startet 26. juli i...


Innholdsprodusent for vokseninnhold sitter fast i Midtøsten etter reise

Den amerikanske modellen Alexas Morgan, 28 år gammel, ble arrestert i Jordan etter å ha blitt anklaget for å produsere vokseninnhold i landet. The post Innholdsprodusent for vokseninnhold sitter fast i Midtøsten etter reise appeared first on Instafamosos.


Robbie Williams og hans kone Ayda mister sine to hunder samme natt etter 18 år sammen

Musikkprodusent Robbie Williams og skuespiller Ayda Field har mistet sine to hunder, Poupette og Walle, samme natt etter 18 år sammen. The post Robbie Williams og hans kone Ayda mister sine to hunder samme natt etter 18 år sammen appeared first on Instafamosos.


Martine McCutcheon poserer i undertøy på sengen og får følgerne til å sukke

Martine McCutcheon har fått følgerne til å sukke etter å ha delt et selfie i svart blondelingeri på sengen. The post Martine McCutcheon poserer i undertøy på sengen og får følgerne til å sukke appeared first on Instafamosos.


Prøver Fredrik Solvang bare å forvirre oss?

Olje-tilhengere og -motstandere var i NRK debatten torsdag kveld. Det eneste som ble klart, var at debattantene var uenige.


Elizabeth Hurley viser fram en feilfri kropp og sjokkerer internett med sin virkelige alder

Elizabeth Hurley viste fram sin misunnelsesverdige kropp på en stranddag, og fikk fansen til å lure på hvordan hun klarer å holde seg i så god form i sin alder. The post Elizabeth Hurley viser fram en feilfri kropp og sjokkerer internett med sin virkelige alder appeared first on Instafamosos.


Kilde: Italias kulturminister går av etter utroskapsskandale

Italias kulturminister Gennaro Sangiuliano har gått av etter å ha hatt et intimt forhold til en kvinne han ikke var gift med, opplyser en kilde i departementet.


Shia LaBeouf, fra “Transformers”, tatt i slåsskamp på en skotsk pub – se videoen!

Shia LaBeouf, fra "Transformers", ble filmet under en heftig konfrontasjon med en gruppe menn utenfor en pub i Edinburgh, Skottland, forrige lørdag. The post Shia LaBeouf, fra “Transformers”, tatt i slåsskamp på en skotsk pub – se videoen! appeared first on Instafamosos.


Sjekk det sjokkerende beløpet av underholdning til Georgina Rodriguez i tilfelle skilsmisse fra Cristiano Ronaldo

Dersom Georgina Rodriguez og Cristiano Ronaldo bestemmer seg for å gå hver sin vei, må den spanske modellen motta en sjokkerende livsvarig underholdning. The post Sjekk det sjokkerende beløpet av underholdning til Georgina Rodriguez i tilfelle skilsmisse fra Cristiano Ronaldo appeared first on Instafamosos.


Amanda Holden avslører at hun bruker store klær for å skjule sin «feriebule» fra Hellas

Etter å ha kommet hjem fra ferie, avslørte Amanda Holden at hun valgte å bruke oversized klær for å skjule magen etter å ha overdrevet med maten under reisen til Korfu i Hellas. The post Amanda Holden avslører at hun bruker store klær for å skjule sin «feriebule» fra Hellas appeared first on Instafamosos.


Video: Amanda Holden falt i en travel gate i London etter å ha snublet

Amanda Holden, stjernen fra Britain's Got Talent, opplevde et skremmende øyeblikk etter å ha falt i en travel gate i London, forårsaket av et elegant par lakksko. The post Video: Amanda Holden falt i en travel gate i London etter å ha snublet appeared first on Instafamosos.


La Gjert Ingebrigtsen få være i fred

Jeg har ingen sympati for det Gjert Ingebrigtsen eventuelt måtte ha gjort, men dette kan bidra til forhåndsdømming.


Selena Gomez er dollarmilliardær

Den amerikanske skuespilleren og artisten Selena Gomez har blitt dollarmilliardær, mye takket være sitt sminkemerke, ifølge Bloomberg.


Fra knyttneve til familiekos

Mens originaloppsetningen av «Jesus Christ Superstar» var som en knyttneve mot kristenheten, er dagens Axel Hennie på Folketeateret mest familiekos.


Den påståtte kjæresten til Tom Brady poserer i en rød kjole og viser en feilfri kropp

Isabella Settanni, den antatte affæren til Tom Brady, har fått følgerne til å sukke etter å ha delt noen bilder der hun har på seg en stram rød kjole. The post Den påståtte kjæresten til Tom Brady poserer i en rød kjole og viser en feilfri kropp appeared first on Instafamosos.


Pedro Almodovar-film vant Gulløven i filmfestivalen i Venezia – norske «Kjærlighet» nådde ikke opp

Pedro Almodovars film «The Room Next Door» stakk av med den gjeve Gulløven i filmfestivalen i Venezia. Den norske filmen «Kjærlighet» nådde ikke opp.


– Det begynte å irritere meg grenseløst

Haakon Laastad solgte sin klassiske Range Rover og senere bilbutikken familien startet på 40-tallet. Bare ett av de valgene angrer han på.


Manuset til Joker: Folie à Deux ble endret flere ganger

Joker: Folie à Deux Det høres ut som om det var like vanvittig bak kulissene som stjernene vil være på lerretet, og regissør Todd Phillips gir et innblikk i de ekstremt uortodokse metodene som ble brukt i produksjonen. Phillips avslørte at det ikke var uvanlig at deler av manuset ble revet i filler og startet helt på nytt under innspillingen. Lady Gaga, som har sluttet seg til Phillips og Joaquin Phoenix for oppfølgeren, sa: "Vi møttes ofte i...


Sjekk ut de nyeste bildene fra Nosferatu

En haug med nye bilder, både tatt fra filmen og fra bak kulissene, har blitt avslørt fra Robert Eggers' (The Witch, The Northman) kommende tilpasning av Nosferatu. Vampyrklassikeren, den opprinnelige filmen fra 1922, som var en uoffisiell tilpasning av Bram Stokers Dracula, er satt til å være virkelig gotisk og blodig, og det ser helt vakkert ut å gjøre det. Rollelisten for dette prosjektet er absolutt stablet, med store navn som Willem Dafoe,...


Mari Boine med forsonende plate: – Jeg var sint, jeg var rasende, men jeg hatet ikke

Mari Boine beundrer de unge samene for deres bevissthet og stolthet – men er også litt bekymret.


Søtt video: Ape passer på kattunge med mye kjærlighet

Den utrolig søte videoen som viser det usannsynlige vennskapet mellom en ape og en kattunge smelter internettbrukernes hjerter!


Ridley Scott rådførte seg ikke med Russell Crowe om Gladiator 2, og han bryr seg ikke

Gladiator 2 har premiere i november. Forventningene til å videreføre arven fra den første filmen er høye, og selv om Paul Mescal ser ut til å ta på seg byrden med å leve opp til Russell Crowes prestasjon fra den første filmen, ser det ut til at den originale skuespilleren har blitt holdt helt utenfor diskusjonene rundt filmen. I en samtale med Empire avslørte Ridley Scott at han ikke hadde konsultert Crowe i det hele tatt om den andre filmen....