SISTE DANS FOR KEVIN BACON På «FOOTLOOSE»-SKOLE

Payson High School i Utah skal rives neste vår, og lørdag fikk elevene besøk fra skuespilleren på et skoleball der temaet var nettopp «Footloose». I filmen fra 1984 spilte Bacon en tenåring som flytter fra Chicago til en småby, der han tar opp kampen mot et lokalt danseforbud. Filmen ender med et skoleball.

 – Dere overtalte meg. Det er herlig å se folk som står på for noe. Jeg synes også det er fantastisk å se hvordan denne filmen har klart å bringe folk sammen, sa Bacon, ifølge en vide lagt ut av den lokale TV-stasjonen ABC 4.

Rektor Jesse Sorenson, som gikk ut fra skolen i 1995, sier tittelsangen fra «Footloose» alltid spilles på skoleballet, mens elevene gjenskaper sluttscenen fra filmen. Han forteller at elevene i årevis har forsøke å overtale Bacon til å komme til den lille byen som har rundt 21.000 innbyggere og ligger i omtrent ti mil sør for Salt Lake City. Det begynte med noen innlegg i sosiale medier, men utviklet seg til en kampanje der hele lokalsamfunnet jobbet sammen for å støtte en veldedig organisasjon filmstjernen driver. 

Noe av det som ble gjort for å overbevise skuespilleren til å komme, var å love å sette sammen 5000 pakker med klær toalettsaker og andre nødvendigheter. Lørdag sto Bacon side om side med elever og andre lokale bidragsytere for å pakke ryggsekker med hjelpepakker. 

 (©NTB)

2024-04-21T22:33:51Z dg43tfdfdgfd