SIAMESISKE TVILLINGER ABBY OG BRITTANY HENSEL DELER HEMMELIG BRYLLUPSVIDEO

Siamesiske tvillinger Abby og Brittany Hensel deler hemmelig bryllupsvideo. Bilder og videoer: Reproduksjon Facebook @heidi.bowling.1 / Tiktok @abbyandbrittanyhensel

I en overraskende og sjarmerende avsløring for fans over hele verden, Abby og Brittany Hensel, kjent for sin delte livsreise som siamesiske tvillinger, kunngjorde at Abby giftet seg hemmelig for to år siden. Den heldige brudgommen er Josh Bowling, en veteran fra USAs hær.

+ Klikk her for å se bryllupsvideoen

Den intime seremonien fant sted i november 2021 og markerte et nytt kapittel i søstrenes ekstraordinære liv.

+ Etter å ha blitt valgt som “perfekt kvinne”, kommenterer modellen sitt kjærlighetsliv: “Jeg bodde med seks forskjellige forlovede”

Bosatt i Minnesota, delstaten der tvillingene ble født og vokste opp, valgte Abby og Brittany å følge lidenskapene sine for utdanning og ble lærere for femteklassinger. De fortsetter å inspirere elevene sine og alle rundt seg med besluttsomheten sin og den unike historien som har bundet dem sammen siden fødselen.

Tvillingene fanget hjertene for første gang da de opptrådte på “The Oprah Winfrey Show” i 1996, og siden den gang har reisen deres blitt fulgt av millioner gjennom dokumentarer og TV-programmer. Deres egen serie på TLC, “Abby & Brittany“, ga et glimt av livet deres etter eksamen fra Bethel College i Minnesota og reisene deres i Europa.

Abby og Brittany har alltid vært åpne om drømmene og ambisjonene sine, inkludert ønsket om å oppleve kjærlighet og morskap.

Etter år med å ha holdt privatlivet relativt hemmelig, gledet søstrene følgerne sine i 2023 ved å dele øyeblikk fra bryllupsseremonien på TikTok-kontoen sin @abbyandbrittanyhensel. De følelsesladde bildene og videoene fremhevet feiringen full av kjærlighet og lykke, mens en video som en gjest delte på Facebook avslørte det gripende øyeblikket av deres første dans som ektefeller, noe som ga fansen et nærmere blikk på denne så spesielle dagen.

Nyheter om Abbys hemmelige bryllup og de fortsatte inspirerende effektene av Hensel-tvillingene på dem som følger historien deres, bekrefter kjærlighetens, utholdenhetens og lykkens kraft, uansett utfordringer.

Bilder og videoer: Reproduksjon Facebook @heidi.bowling.1 / Tiktok @abbyandbrittanyhensel

The post Siamesiske tvillinger Abby og Brittany Hensel deler hemmelig bryllupsvideo appeared first on Instafamosos.

2024-03-29T12:59:26Z dg43tfdfdgfd