SANGERE HYUNA OG YONG JUN-HYUNG ANNONSERER BRYLLUP I OKTOBER

Sangere Hyuna og Yong Jun-hyung annonserer bryllup i oktober. Instagram @hyunah_aa / @bigbadboii

Sangerne Hyuna (Kim Hyun-ah, 32) og Yong Jun-hyung (35) har annonsert at de skal gifte seg i oktober, og vil holde en utendørs seremoni velsignet av deres nære venner og familie.

Ifølge Sports Chosun vil Hyuna og Yong Jun-hyungs bryllupsseremoni finne sted 11. oktober i Samcheonggak, et utendørs hanok-område i Seongbuk-gu, Seoul. Dette stedet, kjent for sin tradisjonelle skjønnhet, vil tilby en intim og diskret atmosfære for arrangementet.

Paret, som offentliggjorde sitt forhold i januar i år, delte nyheten om bryllupet først med nære venner. Kjent for sin åpenhet og likegyldighet til offentlig opinion, planlegger Hyuna og Yong Jun-hyung et beskjedent bryllup, hvor bare familie og nære venner er invitert.

Etter å ha vurdert flere alternativer, valgte paret Samcheonggak for å sikre gjestenes privatliv. Forberedelsene startet om våren, rett etter kontraktinngåelsen med stedet.

Kjærlighetshistorie

Hyuna og Yong Jun-hyung møttes tidlig i karrieren deres hos Cube Entertainment. Forholdet deres utviklet seg fra kolleger til kjærester gjennom årene, noe som kulminerte i kunngjøringen av deres bryllup.

Offisielle Utsagn

Sangernes byråer sjekker de siste detaljene om bryllupet og har ennå ikke gitt en offisiell uttalelse om arrangementet.

Bilder: Instagram @hyunah_aa / @bigbadboii. Kilde: sports.chosun.com. Dette innholdet ble laget med hjelp av AI og gjennomgått av redaksjonen.

The post Sangere Hyuna og Yong Jun-hyung annonserer bryllup i oktober appeared first on Instafamosos.

2024-07-08T13:09:51Z dg43tfdfdgfd