RYKTE OM TOM BRADY SOM ANGIVELIG ER UTE MED MODELLEN BROOKS NADER

Den tidligere NFL-stjernen Tom Brady er midt i en rekke rykter etter sitt skille. En podcast antyder at han muligens dater modellen Brooks Nader.

+ Íkone fra ‘Star Wars’ deler detaljer om sitt hektiske kjærlighetsliv i ny selvbiografi

Podcasten Deux U rapporterte gjennom eksklusive kilder at Tom Brady er sammen med SI Swimsuit-modellen Brooks Nader. Ryktet oppsto etter at de to ble sett sammen på Michael Rubins 4. juli-fest i Hamptons, New York.

Brady har også blitt sett flere ganger med den brasilianske influenceren Isabella Settanni. Felles venner av de to skal ha sagt at de var “i ferd med å bli bedre kjent.”

Deux U rapporterte 11. juli at den tidligere NFL-stjernen fortsatt hadde en affære med den russiske modellen Irina Shayk, som han hadde vært knyttet til store deler av 2023.

Brady ble singel da han og den brasilianske modellen Gisele Bündchen skilte seg i 2022, etter 13 års ekteskap. Det tidligere paret deler to barn. Han har også et annet barn med sin ekskjæreste, skuespilleren Bridget Moynahan.

Midt i så mange rykter om kjærlighetslivet hans, har Tom Brady signert en 375 millioner dollar, 10-års analytikerkontrakt med Fox Sports.

Tom Brady og Brooks Nader. Bilder: Instagram @tombrady @brooksnader

Dette innholdet ble laget med hjelp fra AI og gjennomgått av redaksjonsteamet.

The post Rykte Om Tom Brady Som Angivelig Er Ute Med Modellen Brooks Nader appeared first on Instafamosos.

2024-07-25T13:00:36Z dg43tfdfdgfd