PLANER FOR KONG CHARLES IIIS BEGRAVELSE OPPDATERES

Midt i kampen mot kreft, oppdateres begravelsesplanene til kong Charles III (Bilde: Reproduksjon/Instagram)

Kong Charles III, som ble diagnostisert med kreft for nesten tre måneder siden, har hatt en betydelig forverring i sin helsetilstand ifølge nettstedet The Daily Beast.

“I samtaler med kongens venner de siste ukene om hans helse, er den vanligste responsen… ‘Det ser ikke bra ut'”, rapporterte Tom Sykes fra The Daily Beast sist torsdag (25), og la til at en venn av monarken hevdet at Charles “er fast bestemt på å vinne”.

“Alle forblir optimistiske, men han er virkelig veldig syk. Mer enn det de gir uttrykk for,” skal kilden ha sagt. Sykes informerte også om at kongens begravelsesplaner, med kodenavnet “Operasjon Menai Bridge”, for tiden blir revidert.

Ifølge rapporten fra The Daily Beast, sirkulerer det også et separat dokument som vurderer hva som gikk bra ved dronning Elizabeths begravelse i september 2022 og hva som kunne vært gjort bedre neste gang en monark dør.

Alle kildene understreket at de kongelige begravelsesplanene stadig er under revisjon. En tidligere ansatt innrømmet imidlertid at Charles’ helseproblemer har gitt planene en annen tone og hast.

“Planene er trukket ut av støvet og blir aktivt oppdatert,” forklarte den tidligere ansatte. “Det er ikke mer enn du ville forvente siden kongen ble diagnostisert med kreft. Men sirkulasjonen av dem har definitivt konsentrert tankene.”

I begynnelsen av februar kunngjorde Buckingham Palace at kong Charles III var diagnostisert med kreft. Kongen oppdaget kreften etter en sykehusprosedyre relatert til en godartet forstørrelse av prostata.

“Under kongens nylige sykehusprosedyre for godartet prostataforstørrelse ble det observert et separat bekymringsfullt problem,” informerte palasset i en uttalelse. I en separat uttalelse klargjorde palasset at kong Charles ikke har prostatakreft. Dette innholdet er skapt med hjelp av AI og revidert av redaksjonsteamet.

The post Planer for kong Charles IIIs begravelse oppdateres appeared first on Instafamosos.

2024-04-28T20:38:41Z dg43tfdfdgfd