NICOLE KIDMAN VIL IKKE BAK KAMERA: – JEG VILLE VæRT EN FORFERDELIG REGISSøR

– Jeg tror jeg ville vært en forferdelig regissør fordi jeg alltid har så mange ideer. En regissør må ta valg, og det er ikke min sterke side, sa Kidman i takketalen sin ifølge The Hollywood Reporter.

I talen takket hun de mange regissørene hun har jobbet med i løpet av karrieren – og nevnte hver og en ved navn. Men selv om hun har stor respekt for deres innsats, foretrekker hun heller å engasjere seg på produsentsiden.

– Jeg er svært god til å være dypt engasjert og til å støtte folks stemmer, lese manus og si «dette elsker jeg», eller å se folk og ønske å støtte dem, enten de er regissører eller skuespillere. Jeg elsker å løfte fram andre eller hjelpe til med å gjøre det, sa Kidman da hun mottok AFI Life Achievement-hederen.

Gjennom sitt produksjonsselskap Blossom Films har Kidman produsert blant annet «Big Little Lies», «Nine Perfect Strangers», «The Undoing», «Love & Death», «Special Ops: Lioness» og «Expats».

Til stede i salen da Nicole Kidman ble hedret, var Meryl Streep, Reese Witherspoon, Morgan Freeman, Naomi Watts, Zoë Saldaña, Aaron Sorkin, Zac Efron, Miles Teller, Joey King, Mike Myers – og hennes ektemann Keith Urban.

Nicole Kidman røpet i takketalen at hun stusset litt over å motta en pris for livslang innsats for filmen i en alder av bare 56 år.

– Så sa de at Meryl fikk den på omtrent samme tid, og da sa jeg «ok, da er det greit».

 (©NTB)

2024-04-29T12:57:19Z dg43tfdfdgfd