NICKI MINAJ Må BETALE FEM MILLIONER TIL SIKKERHETSVAKT

Paret skal ifølge dommen ha mishandlet vakten bak scenen etter en konsert i Tyskland i 2019. Det melder flere amerikanske medier, blant dem TMZ.

Mishandlingen skjedde da vakten gikk imellom Minaj og en annen sikkerhetsvakt som havnet i bråk etter at en fan hadde klart å ta seg opp på scenen under konserten. Det skal ifølge Complex ha vært en konfrontasjon mellom sikkerhetsteamet på stedet og rapperen og hennes ektemann om hendelsen – etter at konserten var over.

Minaj kastet en sko mot sikkerhetsvakten, mens Petty slo og knuffet til ham. Vakten brakk kjeven og måtte gjennomgå flere operasjoner.

– Jeg har hatt utrolig vondt i hodet, nakken og kjeven, het det fra sikkerhetsvakten i rettspapirene. Der krevde han opprinnelig 700.000 dollar for tort og svie, men endte opp med 500.000 dollar, som tilsvarer 5,4 millioner kroner.

Minaj og Petty møtte ikke opp i retten.

Konserten i Tyskland var del av Nicki Minajs europaturné i selskap med Juice Wrld, som også tok dem til Oslo. Da benyttet Minaj anledningen til å besøke Tidals Oslo-kontor.

(©NTB)

2024-03-25T10:35:10Z dg43tfdfdgfd