NICKI MINAJ AVLYSTE KONSERT I ROMANIA éN TIME FøR START

På X skriver den amerikanske rapperen at det var hennes sikkerhetsteam som frarådet henne å reise til Saga-festivalen i Romanias hovedstad Bucuresti, der hun var hovedtrekkplaster.

Årsaken var at det var «planlagt protester i området», uten at Nicki Minaj spesifiserer hva slags protester det er snakk om. Avlysningen skal ifølge The Independent ha skjedd bare timer før hun skulle stilt på scenen.

– Som mamma må jeg ta beslutninger som sikrer at jeg kommer hjem til min sønn og at mine medarbeidere kommer hjem til sine familier, skriver Minaj. 

Rumenske fans påpeker at det var snakk om en demonstrasjon mandag morgen langt fra konsertlokalet.

– Respektløst, skriver en av dem i kommentarfeltet på X.

Kaospreget turné

Turneen, kalt «Pink Friday 2», har ifølge avisen vært preget av kaos. Det startet med at Nicki Minaj ble pågrepet på Schiphol i Amsterdam i slutten av mai, ifølge politiet med «titalls av jointer i bagasjen» – noe hun ble bøtelagt for.

Dermed rakk hun ikke konserten i Manchester samme kveld, som ble avlyst. Hun avlyste dessuten konsert nummer to i Amsterdam noen få dager senere.

Forsinket flere ganger

I juni spilte Nicki Minaj i Stockholm, og var flere timer for sent ute til konserten, noe som ifølge TT skapte frustrasjon hos mange fans.

Sist helg opptrådte hun i Dublin, men dukket opp halvannen time forsinket i regnværet – og spilte bare i 45 minutter av de to timene som var lovet. Nå vil mange ha refundert deler av billettprisen, skriver The Independent.

Selv gleder Nicki Minaj seg til å headline Wireless-festivalen i London førstkommende fredag, skriver hun i samme post på X.

– Jeg gleder meg til å møte fansen, hevder hun.

  (©NTB)

2024-07-08T13:21:42Z dg43tfdfdgfd