MRBEAST, VERDENS STøRSTE YOUTUBER, BYGGER 100 HUS TIL FAMILIER I NøD

Influenceren kjent som MrBeast bygde 100 hus og ga dem som gave til trengende familier i Jamaica, El Salvador, Mexico, Colombia og Argentina.

+ Vanessa Morgan, stjernen fra ‘Riverdale’, kunngjør at hun er gravid med sitt andre barn

James Donaldson, kjent som MrBeast, er den mest populære influenceren på sosiale medier med over 300 millioner følgere som følger hans sprø påfunn, som å hyre en profesjonell leiemorder for å jage ham eller ødelegge en bil til en verdi av 500 000 dollar.

Men innholdsskaperen begrenser seg ikke til å dele sprø ting og bruker ofte millioner av dollar på sine filantropiske innsats. I sin siste video, lastet opp på YouTube, og som allerede har over 71 millioner visninger, viste MrBeast hvordan han bygde 100 hus for trengende familier i Jamaica, El Salvador, Mexico, Colombia og Argentina.

I den nesten 10 minutter lange klippet viser Donaldson hvordan han gjennomførte sitt prosjekt, og i hjørnet av skjermen er det mulig å følge antallet hus youtuberen bygget underveis. I Jamaica ga han en familie som bodde i et fjellrikt landdistrikt og mistet alt i et jordskred, et nytt og moderne hus. En annen familie, hvis hus ble oversvømt, fikk også et nytt hus.

I El Salvador betalte MrBeast for byggingen av flere boliger etter at en lokal elv flommet over og ødela et lite samfunn. Han bygde også en fotballbane og kjøpte trøyer og sko til alle barna.

Deretter forvandlet han og hans partnere 15 boliger til lavinntektsfamilier i Argentina, og da han var ferdig med det samme i Mexico, hadde han allerede donert 83 hus. I Colombia, i et område som ble herjet av tornadoer, fikk 17 familier nye møblerte hus, og nådde dermed målet om 100 hus.

Dette innholdet ble laget med hjelp fra AI

The post MrBeast, verdens største YouTuber, bygger 100 hus til familier i nød appeared first on Instafamosos.

2024-07-08T16:55:24Z dg43tfdfdgfd