MORSOM VIDEO: VALP SPILLER KEYBOARD OG SYNGER FOR å GLEDE FAMILIE LUNSJ

Den bedårende videoen av en talentfull valp som spiller keyboard og synger for å glede familie lunsjen får internettbrukere til å bryte ut i latter!

+ Klikk her for å se videoen

+ Par, bytter barn for kjæledyr; forstå årsakene til denne trenden

Den morsomme klippet, delt på Instagram, viser Buddy Mercury, en utrolig søt beagle som har fått en legion av fans på grunn av sine musikalske talenter, spille keyboard og ulke under en familie samling.

“Jeg var på denne festen i helgen,” sier bildeteksten delt med videoen, som allerede har fått over 740 tusen visninger, sammen med mer enn 62 tusen likerklikk og hundrevis av kommentarer fra internettbrukere som roser valpen.

“Buddy er en så vakker og talentfull artist, alltid sjelen i festen. Sender den nydelige hunden en stor klem,” kommenterte en Instagram-bruker. “Han er fantastisk. Hypnotiserende,” sa en annen. “Beethoven?” spøkte en tredje internettbruker.

Buddy Mercury er en redningshund som ble viral i 2017 etter at eierne hans filmet ham mens han spilte piano og “sang” til musikken. Den talentfulle hunden ble navngitt til ære for sangeren og låtskriveren Freddie Mercury fra bandet Queen.

Dette innholdet ble laget med hjelp fra AI.

2024-04-16T14:26:47Z dg43tfdfdgfd