MONICA LEWINSKY BLIR VIRAL På SOSIALE MEDIER MED EN MEME AV TAYLOR SWIFT OG IRONISERER OVER SAKEN MED BILL CLINTON

Monica Lewinsky, 50 år gammel, fikk oppmerksomhet fra internettbrukere ved å delta på “Asylum” trenden til Taylor Swift, som inkluderer en av sangene fra sangerens nye album, med en ironisk meme som spøker med hennes affære med Bill Clinton, tidligere president i USA.

Etter lanseringen av Swifts sang “Who’s Afraid of Little Old Me?“, begynte fansen å dele bilder av steder eller ting som har formet deres liv. Lewinsky slengte seg på spøken ved å poste et bilde av Det hvite hus med en bildetekst som refererte til teksten i sangerens låt. Det tok ikke lang tid før innlegget hennes, lagt ut via hennes offisielle konto på X, tidligere Twitter, gikk viralt og samlet millioner av visninger.

Lewinsky befant seg midt i en politisk skandale på 1990-tallet, etter å ha hatt en affære med Clinton mens han var president. På den tiden var Monica en praktikant i Det hvite hus. Affæren førte til en riksrettssak mot Clinton, men han ble frikjent av Senatet og fullførte sin presidentperiode.

Monica Lewinsky ble senere en aktivist mot mobbing etter å ha møtt offentlig kritikk og profesjonelle konsekvenser. I et intervju reflekterte hun over hvor vanskelig det var å gå fra å være en vanlig person til en offentlig figur som mange hatet. Videre avslørte hun at hun selv et tiår etter skandalen fortsatt hadde vanskeligheter med å finne jobb.

Nylig sluttet hun seg til en kampanje fra merket Reformation for å oppmuntre kvinner til å stemme, og understreket viktigheten av å bruke stemmen sin til å utøve demokrati. Hennes avslappede holdning og sans for humor i møte med sin smertefulle erfaring har fått ros på sosiale medier, med mange som applauderer hennes evne til å overvinne motgang og å finne seg selv på nytt.

Fonte: Page Six. Este conteúdo foi criado com a ajuda da IA e revisado pela equipe editorial.

The post Monica Lewinsky blir viral på sosiale medier med en meme av Taylor Swift og ironiserer over saken med Bill Clinton appeared first on Instafamosos.

2024-04-28T21:08:47Z dg43tfdfdgfd