Trending:


Springsteen kommenterte Biden-avgang fra scenen i Bergen

Bruce Springsteen spiler søndag kveld konsert i Bergen. Fra scenen kommenterte han nyheten om at Joe Biden trekker seg.


Miriam kommer seg ikke på t-banen i Oslo uten hjelp

Miriam (26) har blitt most av dørene på banen flere ganger – nå krever hun tiltak.


Slashs stedatter etterlater seg et rørende innlegg etter sin død i en alder av 25 år

Lucy-Bleu Knight, stedatter av rockestjernen Slash fra Guns N' Roses, døde tragisk i en alder av 25 år. Et siste, uhyggelig innlegg dukket opp på hennes Instagram-side etter hennes død, noe som etterlot fans og følgere forvirret. The post Slashs stedatter etterlater seg et rørende innlegg etter sin død i en alder av 25 år appeared first on Instafamosos.


Blake Lively fortryller når hun poserer med et ballerina-utseende for å promotere sin nye film “It Ends With Us”

Blake Lively fortryllet ved å dele bilder på sosiale medier med et ballettinspirert utseende for å promotere sin nye film "It Ends With Us". The post Blake Lively fortryller når hun poserer med et ballerina-utseende for å promotere sin nye film “It Ends With Us” appeared first on Instafamosos.


Ingvar Hirdwalls enke avslører dødsårsaken

«Beck»-skuespilleren døde i april i fjor.


Stjernenes mest avslørende kjoler gjennom tidene

Når stjernene kommer på den røde løperen, blir de omringet av fotografer som prøver å fange dem fra alle tenkelige vinkler. Disse stjernene valgte antrekk som var litt mer sensuelle, slik at de kunne sikre seg en plass i rampelyset. Enten de valgte kjoler med dype utringninger, gjennomsiktige tekstiler eller frekke detaljer – klikk videre i dette galleriet! Her får du et utvalg av stjernenes mest ikoniske og vågale kjoler noensinne.


Severance Sesong 2 kostet rundt 20 millioner dollar per episode

Vi kan alle peke på hvor mye Disney+ bruker på Star Wars-serier og le, men det ser ut til at alle strømmere er skyldige i å bruke litt mer enn de burde på flaggskipsprogrammene sine. I en rapport publisert av Bloomberg ser det ut til at spesielt Apple TV+ ønsker å kutte ned på beløpet de bruker. I stor grad skyldes dette at Apple tilsynelatende har brukt som et Hollywood-studio, uten å trekke noen av rangeringene. Det ble uttalt i rapporten at...


Amanda Holdens datter innlagt etter alvorlig infeksjon

Amanda Holden har avslørt at hennes 18 år gamle datter Lexi ble innlagt på sykehus på grunn av en alvorlig infeksjon med 'Escherichia coli' under et nylig utbrudd The post Amanda Holdens datter innlagt etter alvorlig infeksjon appeared first on Instafamosos.


Snoop Dogg skal bære den olympiske ilden

Den amerikanske rapperen Snoop Dogg er en av de utvalgte til å bære den olympiske ilden når den tar sine siste runder før Paris-lekenes åpningsseremoni.


Vídeo: Sangerinne lider alvorlig ulykke på vei til konsert og viser ødeleggelsene

A sangerinnen brasilianske Melody, på 17 år, var utsatt for en ulykke på Via Dutra, i Barra Mansa i delstaten Rio de Janeiro - Brasil, på ettermiddagen denne lørdagen (20), mens hun var på vei til en konsert.


Svindal gir seg: – Det var en gøy utfordring

Aksel Lund Svindal overrasket da han startet prosjektet. Nå gir han seg.


Disse stjernene hater å ta selfies med fansen

Å tilpasse seg til berømmelse er ikke lett, og for noen kan konstant eksponering og oppmerksomhet fra fans faktisk være uutholdelig. Så, hvis du tilfeldigvis møter på en av disse stjernene mens du spaserer nedover gaten, kan det være bedre for deg å bare beundre dem fra avstand. Klikk gjennom for å se hvilke stjerner som ikke er opptatt av å ta en selfie med sine fans.


Johnny Depp, Russell Crowe og Ed Sheeran poserer sammen med drinker og overrasker fans

Johnny Depp, Russell Crowe og Ed Sheeran har blitt et av de mest omtalte temaene på sosiale medier etter å ha delt et bilde av dem sammen med øl The post Johnny Depp, Russell Crowe og Ed Sheeran poserer sammen med drinker og overrasker fans appeared first on Instafamosos.


Scarlett Johansson bærer ikke nag til Disney etter søksmål

Tre år har gått siden premieren på Black Widow og uenigheten mellom Scarlett Johansson og Disney. Dette var etter at Disney lanserte filmen på strømmetjenesten Disney+ kort tid etter kinopremieren. Dette resulterte i et fall i billettinntektene og et brudd på Johanssons kontrakt, som sa at filmen utelukkende skulle vises på kino. Etter at skuespilleren saksøkte Disney, ble dørene stengt, og det rapporteres at Johansson stakk av med 40 millioner...


Kommer Kingdom of the Planet of the Apes til Disney+ neste måned?

Det har blitt avslørt at 20th Century Studios' Kingdom of the Planet of the Apes vil debutere på den amerikanske strømmetjenesten Hulu så snart som 2. august. Selv om det kan virke som en irrelevant opplysning for britiske og europeiske lesere, er det sannsynligvis en veldig tydelig antydning om at en debutdato for filmen på Disney+ også er rett rundt hjørnet. https://x.com/ApesMovies/status/1815416518177607802 Kingdom of the Planet of the Apes...


AUF-lederen: – Vi må aldri glemme 22. juli

13 år er gått siden terrorangrepene 22. juli. AUF-leder Astrid Hoem håper de unge som vokser opp i dag får lære om hva som skjedde.


Giancarlo Esposito ønsker å se en Gus Fring-prequel en dag

Det er få TV-skurker som er bedre kjent og bedre portrettert enn Gus Fring. Giancarlo Espositos rolleprestasjon kan ha vært både en velsignelse og en forbannelse, ettersom den ga ham ekte stjernestatus, men nå ser vi ham i lignende roller hele tiden. Han er imidlertid fortsatt åpen for å vende tilbake til Fring en dag. I en samtale med DiscussingFilm åpnet Esposito opp om sine forhåpninger om en prequel-serie om Gus Fring. "Jeg har ikke makt til...


Oppdag Vantablack, det mørkeste materialet på jorden

Vantablack er laget av et britisk teknologiselskap og er det mørkeste materialet i verden, men det er folk som ikke tror det. The post Oppdag Vantablack, det mørkeste materialet på jorden appeared first on Instafamosos.


«Kjærlighet» til hovedkonkurransen under filmfestivalen i Venezia

Den norske filmen «Kjærlighet» er invitert til hovedprogrammet under filmfestivalen i Venezia. Svært stolte og imponert, sier direktøren i Norsk filminstitutt.


Robin Williams’ sønn hedrer sin far rørende for å markere farsdagen

Zak Williams, sønnen til Robin Williams, poster en rørende hyllest på sosiale medier for å feire faren sin. Fansen blir rørt og deler minneverdige øyeblikk fra skuespillerens karriere. The post Robin Williams’ sønn hedrer sin far rørende for å markere farsdagen appeared first on Instafamosos.


Kylie Jenner tiltrekker seg oppmerksomhet og fortryller fansen ved å posere i badedrakt: “gudinne”

Kylie Jenner, 26 år gammel, tiltrakk seg oppmerksomhet på internett ved å posere imponerende i noen bilder i badedrakt, i et innlegg på sosiale medier. The post Kylie Jenner tiltrekker seg oppmerksomhet og fortryller fansen ved å posere i badedrakt: “gudinne” appeared first on Instafamosos.


Jon Watts vil ikke være regissør for Spider-Man 4 rett og slett "fordi han er opptatt"

Vi har visst en stund at regissør Jon Watts ønsket å bevege seg bort fra Marvel Studios og superheltsjangeren nå som hans trilogi av Tom Holland-ledede Spider-Man-filmer er i boks. Men med tanke på at Spider-Man: No Way Home er en av tidenes største filmer, må man lure på om Marvel og Watts ville ha fortsatt å jobbe sammen. Ut fra Marvel Studios sjef Kevin Feiges siste kommentarer å dømme, ville det ha vært tilfelle hvis tidsplanen hadde tillatt...


Øyunn Krogh bekrefter kjæreste

Influenseren har funnet lykken.


Clint Eastwoods kjæreste er død: – Vil savne henne dypt

Paret hadde vært sammen i ti år.


Inside Out 2 har tjent dobbelt så mye som Dune: Part Two på kino

Himmelen ser virkelig ut til å være grensen for Pixars animerte oppfølger, Inside Out 2, som etter en veldig stor debut på kino, har filmen vist seg å ha gode ben og fortsetter å håve inn massevis av billettinntekter på ukentlig basis. Faktisk har filmen siden den kom for litt over en måned siden nesten innspilt 1,5 milliarder dollar, og er på nippet til å bli den største animasjonsfilmen gjennom tidene, noe vi utvilsomt vil kunne fortelle deg...


Sam Smith avslører i en podcast at han har hatt en skiulykke med permanente skader

Sam Smith avslørte i et intervju med podcasten “Sidetracked” at han har hatt en skiuhell, og at skadene er permanente. The post Sam Smith avslører i en podcast at han har hatt en skiulykke med permanente skader appeared first on Instafamosos.


Warner Bros. kjøper studioet MultiVersus

Vi har sett Warner Bros. Discovery prøve å selge spilldivisjonen sin, etter trenden med å gjøre en rekke permitteringer og kansellere ganske mange prosjekter de siste årene, så du hadde kanskje ikke sett kveldens kunngjøring komme. Warner Bros. bekrefter at de har kjøpt opp MultiVersus utviklerne hos Player First Games. Vi får ikke vite hvor mye WB måtte betale eller noe sånt, men det virker i det minste som om det gigantiske selskapet er...


Norsk kjendis i harnisk etter skandalebilder: – Mistenker det

TV-profilen (27) med tirade mot oppførselen.


Elizabeth Taylor: Stjernen lever videre i minnene våre

Den britisk-amerikanske skuespilleren Elizabeth Taylor var en av de mest populære – og vakre – stjernene fra den klassiske Hollywood-epoken. Hun ble kjent for sine Oscar-belønte roller i filmer som "Hvem er redd for Virginia Wolf?", samt sitt begivenhetsrike privatliv og syv ekteskap. Videre feires Taylor for sin banebrytende HIV/AIDS-aktivisme. Ta en titt på dette galleriet for å gjenoppleve noen øyeblikk i denne filmlegendens imponerende karriere.


Rebel Moon the Director's Cut byr på vold og snusk i denne nye Red Band-traileren

Det er bare en uke til premieren på Zack Snyders tøylesløse, usensurerte og endelige klipp av Rebel Moon har premiere på Netflix. Datoen er, som tidligere nevnt, 2. august for alle actiontørste nerder, og nå har Netflix løftet litt på lokket og gitt en sniktitt på hva som kommer. I denne offisielle Red Band-traileren får vi akkurat det Netflix' markedsavdeling har snakket så mye om på forhånd, nemlig skitt og blod. Mer av alt det som gjør livet...


Kevin Feige om det nye manuset til Blade: "Føles bra så langt"

Det har ikke vært lett for de stakkars sjelene som teller ned dagene til Marvel Studios lanserer en skikkelig blodig, barneforbudt Blade -film. Gang på gang har både regissører og manusforfattere hoppet av det skjebnesvangre prosjektet, og hovedrolleinnehaver Mahershala Ali har blitt rapportert å være frustrert over de vedvarende produksjonsproblemene. Under presseturen for den kommende actionkomedien Deadpool & Wolverine benyttet Feige...


Video: Britisk programleder avslører bisarr skjult talent og etterlater medprogramleder målløs

Amanda Holden, dommer i Britain's Got Talent og radioprogramleder, etterlot sine fans splittet etter å ha avslørt et bisarrt talent under sitt morgenprogram på Heart Radio torsdag. The post Video: Britisk programleder avslører bisarr skjult talent og etterlater medprogramleder målløs appeared first on Instafamosos.


Stjernen fra ‘Euphoria’, Barbie Ferreira, fremstår uigenkjennelig etter vekttap

Barbie Ferreira dukket opp på Instagram-profilen sin mandag (15) for å dele noen bilder av sin nye kropp etter vekttap. The post Stjernen fra ‘Euphoria’, Barbie Ferreira, fremstår uigenkjennelig etter vekttap appeared first on Instafamosos.


The Operator

Det er ikke så ofte vi får lov til å bli "mannen i stolen" i et videospill. Som i filmer er det mer vanlig at spillerne i videospill ikler seg rollen som hemmelige agenter og de andre som får hendene møkkete og ikke de intelligente og allsidige teknikerne som bidrar med verdifull informasjon og løser problemer som personene på stedet ikke klarer å løse. Bureau 81 har bestemt seg for å snu dette på hodet med The Operator, et kort mysteriespill...


Wolverine har nå fått sin egen håndkontroll med bootylicious

Etter at Deadpool nylig fikk sin egen rumpeformede kontroller, er det nå Wolverines tur. For å feire lanseringen av Deadpool & Wolverine på kino den 26. juli, har Microsoft først designet en kontroller formet som rumpa til Deadpool og en spesialtilpasset Xbox Series X. Wolverine vil ikke bli overgått, og nå har designeren Deadpool også laget en som er formet etter Wolverines veltrimmede rumpe. Denne er selvfølgelig gul, men kommer også med et...


Kevin Feige forklarer hvorfor de originale kostymene manglet i X-Men

Bryan Singers nå 24 år gamle tegneseriefilmatisering inneholdt som kjent mange klassiske Marvel -figurer som Wolverine, Professor X, Cyclops, Magneto, Rogue, Sabretooth og Storm, men ingen av disse figurene var kledd i sine klassiske originalkostymer i filmen, og vi vet nå svaret på hvorfor det ikke skjedde. Marvel Studios Sjef Feige har i et helt ferskt intervju med Screen Rant (rett i forkant av premieren på Deadpool & Wolverine, som ble...


Morsomme videoer viser kompliserte interaksjoner mellom katter og babyer

En morsom video som viser hvordan katter og babyer ikke alltid kommer overens, får internettbrukere til å bryte ut i latter!


Kim Kardashian og Olivia Pierson fortryller fans med gjennomsiktige antrekk

Kim Kardashian, 43 år, fanget oppmerksomheten på sosiale medier ved å posere i en fotoshoot ved solnedgang sammen med influenceren Olivia Pierson. The post Kim Kardashian og Olivia Pierson fortryller fans med gjennomsiktige antrekk appeared first on Instafamosos.


Argentinsk reporter blir bitt av “mordhund” live

Reporter Gonzalo Sorbo ble bitt live av en hund “mordhund” fra Argentina på onsdag (17). The post Argentinsk reporter blir bitt av “mordhund” live appeared first on Instafamosos.


Er du introvert? Dette er de avslørende tegnene

Konseptet med introverte og ekstroverte personlighetstyper, har vært omtalt i psykologisk litteratur i over 100 år. Introverte har en tendens til å fokusere på indre tanker, følelser og opplevelser, mens ekstroverte får energi av sosiale interaksjoner og trekker energi fra å være rundt andre. Ambiverter ligger et sted midt imellom. Det å forstå disse forskjellige personlighetstypene kan gi innsikt i individuelle preferanser og sosiale atferder. Hvis du tror at du kanskje er litt introvert, klikk gjennom dette galleriet for å bli kjent med tegn, myter og undertyper av introverte personligheter.


Elijah Wood er glad for å komme tilbake som Frodo i den nye Ringenes Herre-filmen

Det har vært mye diskusjon om hvorvidt noen av skuespillerne fra Ringenes Herre-filmene vil gjenta rollene sine, og blant annet Viggo Mortensen har sagt at han kan tenke seg å komme tilbake, avhengig av om filmens manus appellerer til ham eller ikke. Under den pågående Fantasia Film Festival i Montreal (via JoBlo) delte Elijah Wood sine tanker om det hele, og ga en svært positiv melding om hvorvidt han kunne tenke seg å spille Frodo igjen. Han...


Ikke bare AMC Entertainment: AMC Networks-aksjen har implodert

AMC Entertainments (NYSE: AMC) aksjekurs har implodert i år på grunn av bekymringer om billettkontorindustrien, dens enorme gjeldsbelastning og utvanning. Den har krasjet med 90 % de siste 12 månedene og med 90 % de siste fem årene. AMC-aksjekursen har falt Et selskap hvis markedsverdi nådde en topp på 37 milliarder dollar i 2021 er nå verdsatt til...


Brad Pitts nye kjæreste endrer skuespillerens vaner og overbeviser ham om å dusje hver dag

Ines de Ramon, Brad Pitts nye kjæreste, har overbevist ham om å dusje hver dag og fullstendig endre hans hygienevaner. The post Brad Pitts nye kjæreste endrer skuespillerens vaner og overbeviser ham om å dusje hver dag appeared first on Instafamosos.


Ben og Alex snakker om sine favorittfilmer fra 2024 så langt i det siste The Gamereactor Show

Nå som vi er inne i andre halvdel av 2024, har vi sett tilbake på de første seks månedene av året for å diskutere hvilke spill og filmer vi har blitt mest imponert over så langt. Du kan lese egne artikler om begge temaene (spill og film), men vi har også diskutert disse temaene i de siste par episodene av The Gamereactor Show. I den 29. episoden diskuterte Alex og jeg våre favorittfilmer fra 2024 så langt. Selv om det var en del likheter, kom vi...


Vinneren av Powerball på 2 milliarder dollar, Edwin Castro, dukker opp med kjæresten på et luksusevent

Vinneren av Powerball på 2 milliarder dollar, Edwin Castro, ble sett offentlig med sin nye kjæreste, Payten Vincent, en poet og bikinimodell, under et arrangement på Soho House i Malibu, arrangert av Giorgio Armani. The post Vinneren av Powerball på 2 milliarder dollar, Edwin Castro, dukker opp med kjæresten på et luksusevent appeared first on Instafamosos.


Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett truer moren med søksmål

Skal ha sendt et såkalt «cease and desist»-brev.


Anna Faris ville være åpen for å komme tilbake til Scary Movie-serien

Scary Movie -serien var en av de største parodiseriene på 2000-tallet, med flere filmer og utallige ikoniske og morsomme scener (som Scream wazzup-øyeblikket). Denne typen filmer har dødd ut i det siste, men det er planer om å reboote Scary Movie, så får vi se Anna Faris tilbake i rollen som Cindy Campbell? Kanskje! Faris har snakket med magasinet People hvor hun avslørte at hun ville være åpen for en retur til serien, men bare hvis to...


Me må stå opp mot hatet

Me må love oss sjølv at me aldri må teie, og at me aldri må gløyme. Det skyldar me alle som vart drepne den 22. juli 2011.


Utøvere blir virale etter å ha testet de kontroversielle kartong sengene på Paris’ Olympiske landsby

Australske utøvere tester de kontroversielle kartongsengene på Paris' Olympiske landsby, og videoen går viralt på TikTok. The post Utøvere blir virale etter å ha testet de kontroversielle kartong sengene på Paris’ Olympiske landsby appeared first on Instafamosos.


Fitness-influencerparet Georgina Cox og Steven Cox viser frem en falsk transformasjon, og videoen går viralt på sosiale medier

Fitness-influencerparet Georgina Cox og Steven Cox har laget en video av en falsk transformasjon som har gått viralt på sosiale medier med over 35 millioner visninger. The post Fitness-influencerparet Georgina Cox og Steven Cox viser frem en falsk transformasjon, og videoen går viralt på sosiale medier appeared first on Instafamosos.