LA UT «FORBUDT» EPISODE AV «BLUEY» – DER PAPPA BANDIT SPILLER GRAVID – På YOUTUBE

Denne uken ble episoden lagt ut på seriens offisielle YouTube-kanal, og dermed gjort tilgjengelig også for amerikanske seere, melder The Hollywood Reporter.

I episoden som ble utelatt i USA, finner Blueys lillesøster Bingo bæreselen som faren Bandit bar henne rundt i da hun var baby – for ikke å si hundevalp.

Når Bingo prøver bæreselen, later barna som om Bandit er gravid – og faren spiller med: Han later som om han er gravid med både smerter og appetitt på snodige ting – og ender opp med å «føde» Bingo i et badebasseng.

«Bluey»-skaper Joe Brumm sa at selv om han regnet med at noen episoder, som «Dad Baby», neppe ville bli vist i USA, syntes han den var for bra til å la være å lage.

– Jeg elsker den, sa Brumm til bransjebladet om episoden, der Bluey gledestrålende utbryter «Pappa har en baby i magen!».

Disney har ifølge bransjenettstedet ikke uttalt seg om hvorfor «Dad Baby»-episoden ikke ble vist sammen med de andre episodene i sesong to. Men nå er den lagt ut på «Bluey»-seriens offisielle YouTube-kanal. Den ble vist 1,3 millioner ganger det første døgnet.

«Bluey» er blant de ti mest strømmede TV-seriene i USA etter at Disney kjøpte den. Den Emmy-prisvinnende animasjonsserien, der man følger en familie med australske blue heeler-hunder, er også å se i Norge.

(©NTB)

2024-05-03T08:27:22Z dg43tfdfdgfd