KVINNE BLIR RASENDE ETTER å HA SETT KAKEN TIL BRORENS 30-åRSDAG

Bilder – Sue Faulkner

En kvinne ble rasende etter å ha mottatt den bestilte kaken til brorens 30-årsdag: “den ser ut som om den er laget av et barn”.

Sam Faulkner, fra Calcot i England, gledet seg til å se bursdagskaken hun hadde bestilt til 30-årsdagen til broren Graham. For å få den akkurat slik hun ønsket, sendte Faulkner et bilde av modellen hun ville ha: en “fiske”-kake, helt i blått med detaljer som steiner, planter, småfisk, en liten trebrygge og en fiskestang.

Faulkner hadde avtalt alt med en kakebaker hun valgte på Facebook, en konto som til og med har blitt slettet, men da kaken ankom, ble hun rasende over det hun så; den lignet ikke i det hele tatt på det hun hadde bestilt, og var dekket med hundehår.

Sams mor, Sue Faulkner, var også indignert over situasjonen; “Min datter ble opprørt da hun åpnet esken,” fortalte hun til nettstedet Berkshire Live. “Hun hadde betalt halvparten av det avtalte beløpet til denne kakebakeren, og det som kom så ut som om det var laget av et barn. Ærlig talt, det var latterlig dårlig.”

Bursdagskaken hadde et glasur fullt av lapper, blåfargen var ikke i nærheten av det Sam hadde forventet, den lille trebryggen var en blokk med gul glasur med noen streker, planter og steiner så ikke ut som planter og steiner, og det var verken småfisk eller fiskestang på fiskekaken.

Og hvis du trodde det ikke kunne bli verre, så var kaken ‘dekorert’ med hundehår og, som moren til jubilanten riktig påpekte: “Navnet Graham var ikke engang skrevet med stor bokstav!” Sue sa at kvinnen først nølte med å returnere pengene til datteren sin, men til slutt ga hun tilbake en del. Sam har også rapportert saken sin til det lokale forbrukerombudet for at andre ikke skal oppleve det samme problemet som henne.

The post Kvinne blir rasende etter å ha sett kaken til brorens 30-årsdag appeared first on Instafamosos.

2024-03-26T01:36:29Z dg43tfdfdgfd