KONGEFAMILIEN DELER ET BILDE AV PRINSESSE CHARLOTTE SMILENDE ETTER KONTROVERSER RUNDT PHOTOSHOP

For å feire prinsesse Charlottes 9-årsdag delte det kongelige familie et bilde av henne smilende på sosiale medier.

+ Mia Khalifa får internettbrukere til å måpe etter å ha avslørt sitt virkelige navn

Bildet ble delt torsdag morgen på den offisielle Instagram-profilen til prinsen og prinsessen av Wales. “Gratulerer med 9-årsdagen, Prinsesse Charlotte! Takk for alle de hyggelige meldingene i dag,” står det i bildeteksten, som ble kreditert Kate Middleton.

“Hun ligner virkelig på pappa,” kommenterte en internettbruker i kommentarfeltet. “Det er et så vakkert bilde. Hun vokser så fort. Jeg ønsker henne en fantastisk dag, omringet av kjære,” kommenterte en annen. “Jeg elsker hvor enkelt kledd hun er her,” la en tredje til.

Portrettet av prinsesse Charlotte på hennes bursdag kom midt i kontroversen om bilderedigering som involverte den britiske kongefamilien.

Tidligere i år fjernet flere nyhetsbyråer et bilde av Morsdag av prinsesse Kate og hennes barn, med henvisning til bekymringer om mulig manipulering av bildet. På den tiden unnskyldte Middleton seg og tok ansvar for redigeringen av det offisielle bildet.

“Som mange amatør fotografer, eksperimenterer jeg av og til med redigering. Jeg vil gjerne uttrykke mine unnskyldninger for enhver forvirring som familiebildet vi delte i går kunne ha forårsaket,” sa hun på X (Twitter), som svar på kontroversen.

Denne innholdet ble opprettet med hjelp av AI.

The post Kongefamilien deler et bilde av prinsesse Charlotte smilende etter kontroverser rundt Photoshop appeared first on Instafamosos.

2024-05-03T14:37:27Z dg43tfdfdgfd