KIT HARINGTON VISER EN MISUNNELSESVERDIG FYSIKK I STYKKET „SLAVE PLAY“ OG FåR FøLGERNE SINE TIL å MISTE PUSTEN

Et Instagram-innlegg viser den misunnelsesverdige fysikken til skuespilleren Kit Harington bak scenen i hans nye teaterstykke “Slave Play” i London.

+ Prins Harry vil motta en større arv enn broren William til sin 40-årsdag

Kit Harington viste sin misunnelsesverdige fysikk i et Instagram-innlegg fra dramatiker Jeremy O. Harris. Kit var backstage i sitt teaterstykke “Slave Play”.

Innlegget ble lagt ut tirsdag (23.) og delt i dramatikerens stories. “Kit kommer til å drepe meg for å ha postet dette. Del det slik at han tilgir meg”, skrev Harris.

På bildet viser Kit sin veltrente mage i en posering som ligner på de bodybuildere gjør, i det som ser ut til å være et garderoberom. Skuespilleren spiller rollen som Jim i stykket.

“Slave Play” forteller historien om tre par bestående av svarte og hvite personer som gjennomgår en slags terapi etter at de svarte partnerne mister interessen for sine hvite partnere.

Stykket hadde premiere på Broadway i 2019 og har allerede mottatt 12 nominasjoner til Tony Awards. Det hadde premiere i juni på teaterne i London.

Dramatikerens følgere kommenterte på innlegget. “Du visste hva du gjorde med bildet av Kit”, sa en av dem. “Kits mage…”, kommenterte en annen litt mer entusiastisk.

Dette innholdet ble laget med hjelp av AI

Kit Harington. Foto: Instagram @jeremyoharris

The post Kit Harington viser en misunnelsesverdig fysikk i stykket „Slave Play“ og får følgerne sine til å miste pusten appeared first on Instafamosos.

2024-07-26T15:19:57Z dg43tfdfdgfd