KIT HARINGTON SIER AT HBO IKKE LENGER VIL LAGE SPIN-OFF AV “GAME OF THRONES” OM JON SNOW

HBOs spin-off av “Game of Thrones” om Jon Snow vil ikke lenger bli produsert, ifølge skuespilleren Kit Harington.

Ifølge USA Today, har skuespilleren Kit Harington uttalt at HBO ikke lenger vil produsere spin-off-serien av “Game of Thrones” om karakteren Jon Snow.

I et intervju med Screen Rant sa Harington at “det er for tiden helt utelukket, fordi vi ikke har funnet den riktige historien å fortelle som vi alle er entusiastiske nok om”.

Serien ble bekreftet i 2022, og ville funnet sted etter hendelsene i den opprinnelige seriens avslutning i 2019.

Forfatteren av bøkene som inspirerte HBO-suksessen, George R.R. Martin, sa at ideen til serien kom fra skuespilleren Kit Harington.

“Jeg kan ikke fortelle deg navnene på manusforfatterne/showrunnerne, fordi dette ennå ikke er godkjent for offentliggjøring… men Kit brakte dem også inn, hans eget team, og de er flotte,” sa Martin i 2022.

Men Harington sa at “det kan være at det kommer en tid i fremtiden når vi vender tilbake til det, men i øyeblikket, nei.”

HBO fortsetter å produsere andre spin-offs fra “Game of Thrones”-universet, som den andre sesongen av “House of the Dragon”, som er planlagt lansert i juni 2024. Dette innholdet ble skapt med hjelp fra AI

The post Kit Harington sier at HBO ikke lenger vil lage spin-off av “Game of Thrones” om Jon Snow appeared first on Instafamosos.

2024-04-16T00:49:11Z dg43tfdfdgfd