KELLY OSBOURNE AVSLøRER AT HUN VED ET UHELL BLE SKUTT AV BROREN SOM BARN: ‘JEG VAR NESTEN DøD’

Kelly Osbourne delte en traumatisk opplevelse fra barndommen under en episode av “The Osbournes Podcast“. Skuespilleren og sangeren husket da broren hennes Jack Osbourne skjøt henne med en luftgevær, noe som resulterte i en skade som nesten drepte henne.

+Liz Hurley viser nesten for mye i video med gjennomsiktig topp og rød latexskjørt

+Ryan Reynolds er knust over den plutselige døden til Deadpool medskuespiller

+ Forstå hva konspirasjonsteorien kalt ‘Project Blue Beam’ handler om

Du skjøt på meg… og jeg var nesten død“, sa hun under en samtale i videocasten med faren hennes, rockestjernen, Ozzy Osbourne, moren Sharon, og broren hennes. Kelly beskrev hvordan kulen gikk gjennom beinet hennes, og Jack bekreftet søsterens fortelling, og understreket at luftgevær kan være farlige.

Kelly avslørte også at hendelsen ble forverret av at familien dro til et lite engelsk sykehus på 90-tallet, hvor røntgenmaskinen var ødelagt. Uten riktig utstyr besto behandlingen av å sette en stor q-tips, pakket inn i gasbind og dynket i jod, gjennom såret for å sikre at det ikke var rusk eller fragmenter igjen i beinet. Jack erkjente sitt ansvar, men foreslo også at Kelly løp foran ham mens han skjøt.

Samtalen mellom søsknene fant sted mens de husket noen historier for relanseringen av realityprogrammet “The Osbournes”, som familien planlegger å lage med nye kommentarer til gamle episoder.Dette innholdet ble laget ved hjelp av AI

The post Kelly Osbourne avslører at hun ved et uhell ble skutt av broren som barn: ‘Jeg var nesten død’ appeared first on Instafamosos.

2024-04-27T20:34:44Z dg43tfdfdgfd