Nyheter

Trending:


Video: Kong Charles III avduker urovekkende portrett av seg selv

På tirsdag avduket den 75 år gamle kong Charles III et nytt offisielt portrett av seg selv, malt av kunstneren Jonathan Yeo. Portrettet, som mange kongelige observatører raskt beskrev som "urovekkende", ble presentert i Blue Drawing Room på Buckingham Palace. The post Video: Kong Charles III avduker urovekkende portrett av seg selv appeared first on Instafamosos.


Video: Britisk programleder imponerer i tettsittende gulljumpsuit

Amanda Holden, den 53 år gamle programlederen fra Heart FM, trollbandt sine fans med en fantastisk gulljumpsuit under den siste utgaven av "Make Me A Millionaire 2024" konkurransen som fant sted sist fredag (10). The post Video: Britisk programleder imponerer i tettsittende gulljumpsuit appeared first on Instafamosos.


Drept først av haien i «Haisommer» – nå er hun død

Susan Backlinie er død, 77 år gammel. Hun spilte i åpningsscenen i 1975-filmen «Haisommer» – som skremt mange når det kom til å bade i havet.


Supergirl: Woman of Tomorrow kommer på kino sommeren 2026

Den andre store DC Universe -filmen har nå et premierevindu.


Komiker skal spille Ingmar Bergman i thriller om mesterregissørens tunge år

Den svenske komikeren og skuespilleren Robert Gustafsson skal spille Ingmar Bergman i en kommende langfilm om mesterregissøren.


Suicide Squad: Kill the Justice League kostet Warner Bros. 200 millioner dollar

Hvis det er én ting Arkham-fans og Warner Bros. kan være enige om, så er det at Suicide Squad: Kill the Justice League var skuffende. Spillet klarte ikke å generere inntekter og bidra til å gjenerobre det som gjorde Arkham-spillene så fantastiske i utgangspunktet, og mange lurte på hvem det var for. Tilsynelatende var det ikke for noen spesielt, ettersom de manglende inntektene fra spillet har ført til et tap på 200 millioner dollar i resultat...


9-åringer ble beskutt med gelkuler

På Facebook-siden «Oppslagstavla Svolvær» la moren til en 9 år gammel gutt ut en status om at sønnen og kompisen hadde blitt skutt på med vannbaserte gelekuler av en guttegjeng utenfor Alti. Flere skriver i kommentarfeltet om lignende opplevelser. Alle stiller seg uforstående til at slike leketøy er i salg.


Irland dukket ikke opp til generalprøve i Eurovision: – Har oppstått en situasjon

Flaggene til Sveits, Hellas og Irland var ikke med i flaggparaden på sceneprøven før finalen i Eurovision Song Contest lørdag ettermiddag.


Fantastic Four har funnet sin Galactus

Vi vet hvem heltene våre blir i Fantastic Four, og vi vet også hvem som skal spille Silver Surfer, men frem til nå har Galactus forblitt et mysterium. Nå kan vi, ifølge The Hollywood Reporter, bekrefte at Galactus skal spilles av den britiske skuespilleren Ralph Ineson. Ineson er mest kjent for sjangerarbeid, som Game of Thrones og The Witch. Du kjenner kanskje ikke navnet hans, men du vil kjenne igjen stemmen hans når du hører den. Inesons...


Den nye Jurassic World -filmen får Manuel Garcia-Rulfo på rollelisten

Vi får sakte dryppvis detaljer om rollebesetningen til den kommende Jurassic World filmen. Deadline har nylig rapportert at Manuel Garcia-Rulfo (The Lincoln Lawyer) har signert for prosjektet og vil slutte seg til de tidligere bekreftede skuespillerne Scarlett Johansson og Jonathan Bailey. Gareth Edwards (Skaperen og Godzilla fra 2014) skal regissere filmen, og den opprinnelige Jurassic Park-forfatteren David Koepp skal skrive manuset. Den nye...


Marvel's Agatha All Along debuterer på Disney+ i september

Marvel har ikke sagt mye om WandaVisions Agatha Harkness-spin-off på en god stund, men nå vet vi at det er fordi selskapet ønsket å spare noen gode nyheter til Disney Upfront 2024. Noe av det første som ble annonsert på konferansen er at det som nå heter Agatha All Along vil debutere med to episoder på Disney+ den 18. september. De som var til stede på presentasjonen fikk også se en trailer som forhåpentligvis vil bli delt offentlig før snarere...


Shabana Rehmans minnepris: I dag braker det løs med debatt

To debatter, norsk kvalitetsmusikk og en hederspris på Carls i Oslo. Alt i avdøde Shabana Rehmans ånd.


David Beckham fyller på sin formue i høyt tempo

David Beckham er en av verdens største kjendiser. Englands gullgutt var den største stjernen på fotballbanen i 1990- og 2000-tallet og og da han ble sammen med en Spice girl ble hysteriet komplett. Han lyste opp Old Trafford med Manchester United før en stor overgang til Real Madrid og senere opphold hos AC Milan, PSG […]


Fengselsdømt regissør flyktet fra Iran før Cannes-premiere

Den prisbelønte iranske filmregissøren Mohammad Rasoulof sier han har forlatt Iran, kort tid etter at han ble dømt til åtte års fengsel i hjemlandet.


Gåte etter finaleopptredenen: – Slipper løs noe større

Med alvoret som ligger i lufta på årets Eurovision, sier Gåte at opptredenen i finalen var enda viktigere enn de trodde den skulle bli.


Disse satt i den norske Eurovision-juryen

Den norske juryen som ga Israel åtte poeng i lørdagens Eurovision-finale, har nå blitt offentliggjort. Ingen andre fagjuryer ga Israel flere poeng enn Norges.


Marvel's Midnight Suns regissør mener kort var årsaken til kommersiell flopp

Sid Meier-elev og strategilegende Jake Solomon ønsker å spre vingene sine. Etter 23 år hos Firaxis går utvikleren videre til Midsummer Studios, som skal fokusere på livssimuleringsspill. Om sin fremtid og sin nære fortid fortalte Solomon til VGC om det siste prosjektet han jobbet med hos Firaxis, Marvel's Midnight Suns, som var en kritikersuksess som ikke klarte å tiltrekke seg så mange spillere. "Jeg tror kortene var et stort problem",...


Hvordan musikk kan påvirke hukommelsen

Musikk blir med rette betraktet som et universelt språk blant oss mennesker, da den helt problemfritt kan skjære gjennom tid og grenser. Selv om musikk har evnen til å fremkalle dype følelser som vanligvis ville ligge i dvale, har musikken den samme effekten på hukommelsen. Ikke bare kan musikk hjelpe oss med å huske gamle minner, men den kan også hjelpe oss med å skape nye. Hvordan skjer dette? Og hvorfor har vi ingen kontroll over det som skjer? Klikk gjennom dette galleriet for å se hvordan hukommelsen kan bli så medgjørlig under musikkens søte melodi.


EBU etterforsker hendelse knyttet til Nederlands Eurovision-bidrag – deltar foreløpig ikke på prøver

Kringkastingsunionen EBU opplyser at nederlandske Joost Klein inntil videre ikke er med på generalprøvene før lørdagens finale.


Stjernen fra serien ‘Glee’ avslører at hun er gravid med en jente: ‘min datter’

Lea Michele feiret morsdagen ved å avsløre at hun venter en jente! Skuespilleren og sangeren vil bli mor for andre gang, begge barna er resultatet av forholdet hennes med Zandy Reich. The post Stjernen fra serien ‘Glee’ avslører at hun er gravid med en jente: ‘min datter’ appeared first on Instafamosos.


Aftonbladet: Demonstranter forsøker å ta seg inn i Eurovision-landsbyen

Demonstranter forsøker å ta seg inn i Eurovision Village, ifølge Aftonbladets reporter på stedet.


884.000 nordmenn så Eurovision-finalen på NRK

884.000 nordmenn så at norske Gåte, med bidraget «Ulveham», havnet på sisteplass i Eurovision-finalen lørdag kveld.


Hailey Bieber viser frem lille magen etter kunngjøring av graviditet

Etter å ha kunngjort sin første graviditet, som er resultatet av ekteskapet med Justin Bieber, delte Hailey Bieber et nytt bilde der hun viser frem den lille magen sin. The post Hailey Bieber viser frem lille magen etter kunngjøring av graviditet appeared first on Instafamosos.


Pusur danket ut aper i norske kinosaler

Det var et tett løp mellom Pusur og apene i kinosalen i premierehelgen – men katta trakk det lengste strået.


Alessandra Mele trekker seg fra Eurovision-rolle

Fjorårets norske representant i Eurovision Song Contest, Alessandra Mele, trekker seg fra sin rolle i årets sending.


Gåte overrasket over bunnplasseringen i Eurovision

Sisteplassen i Eurovision-finalen kom overraskende på Gåte, men de er likevel fornøyd med egen innsats.


A Quiet Place: Day One ser enda mer spennende ut i den nyeste traileren

Med A Quiet Place viste John Krasinski sin teft og bød på en uventet intim, emosjonell skrekkfilm, fylt med lydhøre, forferdelige monstre som ser ut til å ha tatt fullstendig over jorden. A Quiet Place: Day One vil snart gi oss muligheten til å se opptakten til denne apokalypsen. Det er i utgangspunktet en opprinnelseshistorie med Joseph Quinn og Lupita Nyong'o i hovedrollene, som blir tvunget til å samarbeide for å overleve mens monstrene...


Den populære drikken sendte Jonathan (19) til sykehuset: – Trodde jeg skulle dø

Barn og unge kaster seg over de koffeinholdige energidrikkene. For Jonathan Ridderseth førte det til en opplevelse han sent vil glemme.