JAMES CORDEN UTSATTE TEATERFORESTILLING – Så ENGLANDS STRAFFER MED PUBLIKUM

Corden innså at slaget om publikums oppmerksomhet var tapt da han og de andre skuespillerne i Old Vic-teaterets oppsetning av «The Constituent», tittet ut i salen.

Teaterfolkene hadde selv fulgt kampen backstage, og skiftet til kostymer før straffesparkkonkurransen skulle begynne.

– Vi tenkte «hjelpes, dette blir tøft, men vi må starte». Så hørte vi et «Yessss!» fra publikum, og så på hverandre mens vi innså: «De ser på det alle sammen».

For ute i den ærverdige teatersalen lyste det opp fra mengder med mobiltelefonskjermer, ifølge The Guardian. Og da tok James Corden beslutningen om at det «ikke var tiden for å begynne et alvorlig stykke om alvorlige ting», og sikter til «The Constituent» sin handling om en politikers strev.

– Vi gikk ut på scenen med en iPad. Det var virkelig herlig, levende, en vidunderlig felles opplevelse og et av mine favorittøyeblikk. Det er ikke hver dag noe slikt skjer, sier Corden, selv kjent som ivrig fotballfan.

Noen av publikummerne filmet ham og skuespillerkolleger som Anna Maxwell-Martin og Zachary Hart mens de heiet på det engelske laget – og Corden kommenterte hvert straffespark.

Andre teateroppsetninger rundt i London skal ifølge BBC ha slitt med kampen mot fotballkampen – og at publikum heller ville se på mobilene sine.

(©NTB)

2024-07-08T08:05:44Z dg43tfdfdgfd